ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Απόλλωνας στοχεύει στον πρωταθλητισμό»

Αυτό τονίστηκε στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του νέου προπονητή, Λεωνίδα Γαϊτανάκη

Το νέο της προπονητή παρουσίασε το πρωινό της Δευτέρας η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα, η οποία θα μπει στη νέα σεζόν και πάλι με πρωταγωνιστικές βλέψεις, πάρα τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ.

Για τη νέα περίοδο οι «κυανόλευκοι» επέλεξαν τον Ελλαδίτη, Λεωνίδα Γαϊτανάκη, που εργάστηκε ξανά στην ομάδα πριν από δύο χρόνια και ήταν συνεργάτης του Γιάννη Γιαπάνη. Άρα, γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και το άθλημα της Κύπρου. Βέβαια, έχει πολλές εμπειρίες και εργάστηκε σε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και την Εθνική.

«Σήμερα σας παρουσιάζουμε το νέο προπονητή, που όπως ξέρετε είναι ο κ. Λεωνίδας Γαϊτανάκης. Ένας προπονητής που δούλεψε σε πολλές ομάδες και πιστεύουμε ότι μαζί του θα φτιάξουμε κάτι καλό, μετά τα προβλήματα που είχαμε την περσινή περίοδο, κυρίως λόγω των πολλών τραυματισμών. Προχωρήσαμε σε ανανέωση της ομάδας με σκοπό ο Απόλλωνας να συνεχίσει να διεκδικεί τίτλους, όπως αρμόζει στην ιστορία του. Ο κ. Γαϊτανάκης θα έχει και την επίβλεψη των ακαδημιών, έτσι ώστε να γίνεται σωστή αξιολόγηση και σωστή προώθηση των ταλέντων μας στην πρώτη ομάδα», ανέφερε ο επικεφαλής του τμήματος, Ανδρέας Κυριάκου.

Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής του Απόλλωνα τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ανδρέα Κυριάκου που μου κάνει την τιμή να εργαστώ στον Απόλλωνα, διότι είναι τιμή να εργάζεσαι γι’ αυτή την ομάδα. Δεν έχουμε εύκολο έργο, αλλά είναι κίνητρο για μένα να φτιάξουμε μία νέα ομάδα. Έκλεισε ένας πετυχημένος κύκλος για τον Απόλλωνα, που άγγιξε το απόλυτο. Φέτος, δεν είναι όπως τις άλλες χρονιές, γιατί προχωρήσαμε σε ανανέωση, αλλά δεν αποκλείουμε τον πρωταθλητισμό. Γιατί, ο στόχος του Απόλλωνα πάντα αυτός θα είναι, να διεκδικεί τίτλους».

Ακολούθως, ο επικεφαλής του τμήματος, Ανδρέας Κυριάκου τόνισε ότι το 70% του ρόστερ είναι συμπληρωμένο, ενώ έχουν συμφωνήσει με τις τρεις ξένες παίκτριες που θα έχει η ομάδα, οι οποίες θα έρθουν στην Κύπρο στις 10 Σεπτεμβρίου. Επίσης, αναμένουν απαντήσεις από 2-3 Κύπριες παίκτριες για να στελεχώσουν την ομάδα.

Τόνισε επίσης ότι ο προϋπολογισμός της φετινής σεζόν θα είναι στις 110 χιλιάδες ευρώ, ενώ πέρσι ήταν στις 180 000 ευρώ.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη (28/08/18) στις 19:00.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X