ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: «Μπαμ» με διεθνή Αμερικανίδα!

Στα κυανόλευκα η Λίντσεϊ Στάλτσερ

Ο Property Gallery Απόλλων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή Αμερικανίδα Λίντσεϊ Στάλτσερ.

Αναλυτικά:

Η Αμερικάνα διεθνής Lindsay Stalzer φόρεσε τα «κυανόλευκα»

Το πρωτάθλημα μπήκε σε κρίσιμη καμπή και μπορεί να βρίσκει τον Property Gallery Απόλλων στην κορυφή του πίνακα, ωστόσο έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι δεν χάνουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε την ομάδα μας, έτσι ώστε να γίνεται καλύτερη, για να φτάσει στον τελικό προορισμό.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, ο Property Gallery Απόλλωνα ανακοινώνει την συμφωνία με την Αμερικάνα διεθνή ακραία, Lindsay Stalzer, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στην τελική ευθεία της σεζόν.

Πρόκειται για μια αθλήτρια που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και μόνο το γεγονός ότι ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της Αμερικής, είναι ενδεικτικό της αξίας της. Οι τελευταίες διοργανώσεις που συμμετείχε ήταν το NORCECA Championships 2021 και το Pan American Cup 2021.

Η Lindsay Stalzer έχει πλούσια καριέρα και στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, καθώς αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Γερμανίας, Γαλλίας, Πολωνίας, Ισπανίας, Ελβετίας και Φιλανδίας.

Καλωσορίζουμε λοιπόν την Lindsay Stalzer στον Απόλλωνα και της ευχόμαστε τίτλους και διακρίσεις με την φανέλα του «Θεού» στο στήθος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση