ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά το μπάχαλο… ακύρωσαν το κύπελλο

Απίθανα πράγματα στον χώρο της πετόσφαιρας

Μετά τα τραγελαφικά που έγιναν τις τελευταίες μέρες στην πετόσφαιρα, με τις αναβολές παιχνιδιών, η ΚΟΠΕ δεν μπόρεσε να βρει λύση και έτσι ανακοινώθηκε η ακύρωση του κυπέλλου.

Μία λυπηρή εξέλιξη για το άθλημα, καθώς οι λανθασμένοι χειρισμοί της ομοσπονδίας έφεραν το αποτέλεσμα αυτό.

Η ανακοίνωση:

H διεξαγωγή του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών ακυρώνεται για τη σεζόν 2020-2021. Η ΚΟΠΕ δεν έλαβε μέχρι την Τετάρτη 12 Μαϊου 2021 απάντηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης FIVB για επέκταση της σεζόν μέχρι τις 14 Μαϊου 2021.

Ως εκ τούτου υλοποιείται η απόφαση που ελήφθη εκτάκτως την περασμένη Παρασκευή από το Δ.Σ. ΚΟΠΕ ότι Αν η FIVB δεν εγκρίνει την επέκταση της αγωνιστικής περιόδου ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου Γυναικών ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας τερματίζεται.

Χαρακτηριστικά, η ΚΟΠΕ με επιστολή της προς τα σωματεία Ανόρθωσις (προκρίθηκε στον Τελικό), Property Gallery Απόλλων και Riobo Markets ΑΕΛ ενημέρωσε ότι «δυστυχώς η FIVB δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μάς για παράταση της σεζόν μέχρι τις 14 Μαϊου 2021. Ως εκ τούτου η ΚΟΠΕ με λύπη ανακοινώνει τη διακοπή της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Γυναικών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

Σκάνδαλο στο βόλεϊ!

Σκάνδαλο στο βόλεϊ!

Σκληρή τοποθέτηση από τον Απόλλωνα για την αδιανόητη απόφαση που πάρθηκε κόντρα στο πρωτόκολλο και εν καιρώ lockdown
 |  ΑΠΟΛΛΩΝ