ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Τέλος ο Λέτσιεφ

Αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Λεμεσού

Το τμήμα πετόσφαιρας του Απόλλωνα ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας του με τον προπονητή, Ντιμίτρι Λέτσιεφ.

Αναλυτικά:

Ο Property Gallery Απόλλων, με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιεί στον κόσμο της ομάδας μας, αλλά και γενικότερα στο φίλαθλο κοινό της πετόσφαιρας, ότι πήρε την απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον προπονητή, Ντιμίτρι Λέτσιεφ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βαθιά της καρδιάς μας, τον κ. Ντιμίτρι Λέτσιεφ για την δουλειά που έκανε στην ομάδα μας, σε αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά για το τμήμα του σωματείου μας.

Θα έχει πάντα την εκτίμηση και τον σεβασμό μας, διότι τίμησε και με το παραπάνω τον Απόλλωνα και μέσα από την δουλειά που έκανε (και στις δύο θητείες που ήταν στην ομάδα μας), έμεινε για πάντα στην ιστορία του τμήματος πετόσφαιρας του σωματείου μας.

Δεν αποχαιρετούμε ένα επαγγελματία προπονητή, που εργάστηκε στην ομάδα μας, αλλά ένα φίλο, που έδειξε μεγάλο σεβασμό στην ιδέα του Απόλλωνα.

Γι’ αυτό, μπορεί αυτή την στιγμή να χωρίζουν οι δρόμοι μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συναντηθούμε ξανά στο μέλλον. Ο αθλητισμός κάνει κύκλους και δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.

Ευχόμαστε λοιπόν στον κ. Λέτσιεφ κάθε καλό, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Πάνω απ’ όλα, του ευχόμαστε να έχει πάντα την υγεία του, το πιο πολύτιμο αγαθό για τον άνθρωπο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση