ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Επιστρέφει δυνατός!

Μήνυμα αισιοδοξίας από τη νέα διοίκηση

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο πετοσφαιρικός Απόλλωνας, μέσω του οποίου ενημερώνει για τη νέα εποχή του τμήματος και τις προσπάθειες που έγιναν για κατάλληλη στελέχωση ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα γυναικών.

Αναλυτικά:

«Είμαστε εδώ, ακόμα πιο δυνατοί!

Η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το τμήμα έχει περιέλθει σε μία νέα εποχή, με απώτερο σκοπό την δημιουργία μίας νέας ομάδας, κάτω από γερές βάσεις, η οποία θα συνεχίσει να προσφέρει τίτλους και διακρίσεις στο σωματείο μας.

Πλέον, η ομάδα πετόσφαιρας, έχει μετονομαστεί σε Property Gallery Απόλλων, έτσι ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική και να μπορεί να πετύχει τους ψηλούς στόχους που τέθηκαν από τη νέα διοίκηση.

Η ομάδα ουσιαστικά φτιάχνεται από την αρχή, καθώς έχουν αποχωρήσει αρκετές αθλήτριες που στελέχωσαν τον Απόλλωνα τα προηγούμενα χρόνια. Επί της ευκαιρίας, θα θέλαμε σαν νέα διοίκηση να τις ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και γενικότερα στην μεγάλη ιδέα του Απόλλωνα.

Αυτό όμως, δεν μας πτοεί καθόλου, αντιθέτως, μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να δημιουργήσουμε μία νέα, αλλά ανταγωνιστική ομάδα. Όπως, έγινε ήδη γνωστό, προπονητής έχει επιλεγεί ο Ντιμίτρι Λέτσιεφ, ένας άνθρωπος που έφερε τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην γυναικεία μας πετοσφαιρική ομάδα και ξέρει τον τρόπο για να μας επαναφέρει στην κορυφή, μέσα από την σκληρή δουλειά που θα κάνει με τις παίκτριες που επέλεξε και θα επιλέξει στο μέλλον.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον περήφανο κόσμο του Απόλλωνα, ότι η ομάδα δεν έκλεισε, όπως πολλοί προέτρεξαν να αναφέρουν, αλλά είναι εδώ για να συνεχίσει να διεκδικεί τίτλους και διακρίσεις. Και μπορεί το κτίσιμο της νέας ομάδας να μας πάρει χρόνο, γιατί χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέσα στο καλοκαίρι, λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και που θα χαίρεται ο κόσμος μέσα στο γήπεδο.

Ζητούμε την στήριξη από τον μεγάλο και περήφανο κόσμο του Απόλλωνα, διότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και οραματιζόμαστε για την ομάδα μας».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X