ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Δυναμικό μπάσιμο με Λέτσιεφ

Συμφώνησε με δύο ξένες παίκτριες, δύο Κύπριες, η μία εκ των οποίων είναι διεθνής και έπεται συνέχεια

Σε εντατικούς ρυθμούς κινείται ο προγραμματισμός στην γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα, μετά την λύση που δόθηκε στο διοικητικό κομμάτι. Ως γνωστό, το σωματείο έχει έρθει σε συμφωνία με εταιρεία, η οποία θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ιδιοκτήτης της εταιρείας, είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος του σωματείου, Πάνος Γιωργάκης και στην συνεδρία της ερχόμενης Τρίτης (27/08) θα επικυρωθεί η συμφωνία. Παρόλα αυτά, ο προγραμματισμός βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας.

Προπονητής θα είναι ο Ντιμίτρι Λέτσιεφ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από 7 χρόνια. Ο Βούλγαρος τεχνικός έχει την εμπειρία για να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην κορυφή.

Ήδη, έπιασε δουλειά και προχωρεί στην στελέχωση της ομάδας. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε, υπάρχει συμφωνία με δύο ξένες παίκτριες, η μία εκ των οποίων έχει αγωνιστεί με επιτυχία για δύο χρόνια στην χώρα μας. Επίσης, θα αποκτηθεί ακόμη μία ξένη παίκτρια.

Ενίσχυση θα γίνει και από την Κυπριακή αγορά και ήδη ο Απόλλωνας έχει αποκτήσει την Έφη Πετρού, ενώ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση διεθνής παίκτριας. Βασικά, υπάρχει συμφωνία, η οποία τις επόμενες μέρες θα επικυρωθεί με την υπογραφή σχετικών συμβολαίων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ότι ο Απόλλωνας βρήκε τον δρόμο του και τα άτομα που ανάλαβαν τις τύχες της ομάδας είναι αποφασισμένα να την επαναφέρουν ξανά στην κορυφή.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X