ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Βρέθηκε λύση για την ομάδα βόλεϊ

Στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, με τον Βούλγαρο τεχνικό, Ντιμίτρι Λέτσιεφ να επιστρέφει στον Απόλλωνα

Ευχάριστα είναι τα νέα που προκύπτουν από το σωματείο του Απόλλωνα, αναφορικά με την γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα, καθώς βρέθηκε η λύση και η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η προσπάθεια που θα γίνει τις επόμενες μέρες είναι για δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, όποιες δυσκολίες και αν υπάρχουν αυτή την στιγμή, διότι οι καλές Κύπριες παίκτριες έχουν υπογράψει σε άλλες ομάδες.

Η λύση δόθηκε από το Δ.Σ. του σωματείου, τα οποία πήραν προσωπικά το θέματα και θα στηρίξουν την νέα προσπάθεια που θα γίνει

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας (κλικ εδώ), υπήρχε μεγάλη κοινοποίηση από τα μέλη του ΔΣ του σωματείου και όχι μόνο, για να βρεθεί μία λύση στο ιστορικό τμήμα του συλλόγου.

Η αλήθεια είναι ότι έγιναν κάποιες συναντήσεις προηγουμένως, τις οποίες συγκάλεσε ο πρόεδρος του σωματείου, Μαρίνος Ευσταθίου, χωρίς ωστόσο να προκύψει θετικό αποτέλεσμα.

Είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αναλάβει ο πρώην πρόεδρος, Ηλίας Σπύρου, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία, καθώς ήθελε μεγαλύτερη βοήθεια από το σωματείο, από τις 15 000 ευρώ που περίπου θα έδινε.

Έτσι, η λύση δόθηκε από το Δ.Σ. του σωματείου, τα οποία πήραν προσωπικά το θέματα (σ.σ. όπως έπρεπε να γίνει από την αρχή) και θα στηρίξουν την νέα προσπάθεια που θα γίνει.

Έχουν έρθει σε συμφωνία με εταιρεία, όπου ιδιοκτήτης είναι μέλος του ΔΣ του σωματείου, όπου ουσιαστικά θα αναλάβει το γενικό πρόσταγμα της όλης προσπάθειας.

Βέβαια, θα έχει την πλήρη στήριξη του ΔΣ του σωματείου, όμως για να επιτευχθεί καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια από τον κόσμο του Απόλλωνα και όχι μόνο. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ανακοίνωση από το σωματείου, όπου θα αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο προγραμματισμός της ομάδας έχει ξεκινήσει και μάλιστα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο που είναι ο προπονητής, καθώς θα επιστρέψει στον Απόλλωνα ο Ντιμίτρι Λέτσιεφ.

Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας με τον Βούλγαρο τεχνικό στο τιμόνι του, κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του το 2011. Ήδη, ο Ντιμίτρι Λέτσιεφ έπιασε δουλειά, έτσι ώστε να στελεχώσει την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X