ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: «Αναμένουμε την άμεση απόσυρση της απόφασης...»

Ανακοίνωση του σωματείου

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης του Property Gallery Απόλλων κατά την οποία γνωστοποίησε την επιστολή που απέστειλε στην ΚΟΠΕ και στον ΚΟΑ, μετά την απόφαση που πήρε η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας, όπως ορίσει τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη 5 Μαΐου, το σωματείο του Απόλλωνα επανέρχεται και ζητά άμεση απόσυρση της απόφασης.

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης του Property Gallery Απόλλων (Apollon Volleyball Club), παρατηρούμε με μεγάλη μας έκπληξη και δυσαρέσκεια πως η απόφαση-σκάνδαλο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ) δεν έχει αποσυρθεί ακόμα, με αποτέλεσμα να προκαλεί την κοινή γνώμη και το φίλαθλο αίσθημα.

Ο ορισμός του εξ’ αναβολής αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ στις 05 Μαΐου και ενώ πέντε (5) αθλήτριες της ομάδας μας είναι θετικά κρούσματα COVID-19, είναι απαράδεκτος.

Η απόφαση αυτή δημιουργεί ερωτηματικά, κατά πόσον καιροσκοπικά, σωματειακά ή και άλλα συμφέροντα μπαίνουν σε μεγαλύτερη προτεραιότητα από την υγεία και την ασφάλεια των αθλητριών αλλά και όλων των συμμετεχόντων σε έναν αγώνα πετοσφαίρισης.

Πόσο μάλλον όταν σε παρόμοια περιστατικά εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, οι αγώνες αναβάλλονταν εώς την πλήρη ανάρρωση των εκάστοτε αθλητριών.

Αναμένουμε την άμεση απόσυρση της απόφασης αυτής.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση