ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δε σταμάτησε λεπτό να μας πιστεύει ο προπονητής μας»

Η κατάκτηση του κυπέλλου έκλεισε ένα καρέ τρεμπλ για τον πετοσφαιρικό Απόλλωνα και η λίμπερο της ομάδας Θέλμα Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την επιτυχία, το επίπεδο του κυπριακού βόλει αλλά και την άλλη της αγάπη, το Crossfit.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τρόπαιο: «Πάρα πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν. Κλείσαμε τη σεζόν με ιδανικό τρόπο. Πιστεύω πως η Ανόρθωση πίεσε πάρα πολύ στο σέρβις και σε κάποια κομμάτια. Παίζει ρόλο η εμπειρία. Εμείς είμαστε χρόνια μαζί και έχουμε εμπειρία μεμονωμένα. Οι πλείστες παίκτριες της Ανόρθωσης είναι μικρές σε ηλικία και δείξανε πως έχουν μέλλον».

Για τη δική της παρουσία: «Είμαι χαρούμενη που είμαι στην ομάδα. Ήθελα να είμαι μέλος σε αυτή την προσπάθεια για το τέταρτο σερί νταμπλ. Ευχαριστώ τον προπονητή μου Γιάννη Γιαπάνη που με εμπιστεύτηκε. Εγώ το παίρνω χρονιά με χρονιά γιατί το πατρικό μου είναι στην Ελλάδα. Θα δούμε και θα αποφασίσουμε».

Για το επίπεδο: «Είναι ο πέμπτος χρόνος που παίζω βόλει στην Κύπρο και έχω δει τεράστια διαφορά. Μέσα σε λίγα χρόνια ανέβηκε σκαλιά πάνω το επίπεδο. Βγαίνουνε και καινούργια ταλέντα, μικρές κοπέλες. Έχω δει πολλή διαφορά».

Για το κλειδί της επιτυχίας του Απόλλωνα: «Θέλαμε να τα κερδίσουμε όλα. Τα είδαμε ένα ένα ξεχωριστά. Κάθε στόχος πηγαίναμε από αγώνα σε αγώνα. Το κλειδί της επιτυχίας είναι για μένα δυο. Η επιλογή της κάθε παίκτριας δεν είναι τυχαία. Είμαστε δεμένες και εντός και εκτός γηπέδου. Επίσης ο προπονητή μου, δε σταμάτησε λεπτό να πιστεύει σε μας και μας έκανε να πιστέψουμε και εμείς».

Για το Crossfit: «Εγώ ξεκίνησα αντί για γυμναστήριο για να δυναμώσω στο βόλει. Με κέρδισε. Είδα πως μπορώ να κάνω πράγματα και ήρθαν επιτυχίες. Όταν τελειώνω τη  σεζόν στο βόλει, ξεκινώ με το Crossfit. Δεν με επηρεάζει γιατί δεν κάνω άλματα. Δεν πιστεύω πως το Crossfit μπορεί να σε τραυματίσει. Ίσα ίσα νιώθω πως έχω δυναμώσει αρκετά τα πόδια μου για να μην έχω θέμα με τα γόνατα».

 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X