ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠΕ ο Σεβέρης

Ήταν για πολλά χρόνια επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ

Η Ζήνωνας Σεβέρης ανακοίνωσε ότι υπέβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΚΟΠΕ.
 
Αναλυτικά η επιστολή του στα ΜΜΕ:

Υπέβαλα σήμερα στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας την υποψηφιότητα μου για πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Συνοδευόμενη αυτής, οι επιστολές υποστήριξης από τα σωματεία που στηρίζουν την υποψηφιότητα μου, όπως προνοεί το καταστατικό της Ομοσπονδίας

Όραμα να ανατείλουν καλύτερες μέρες στην ταλαιπωρημένη μας ομοσπονδία η οποία τόσο οικονομικά όσο και λειτουργικά περνά ίσως τη χειρότερη της κρίση από το το 1978 που ιδρύθηκε.

Επιγραμματικά οι βασικοί πυλώνες του πλάνου που θα ακολουθήσω δια να βελτιώσω με την συνδρομή των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. αλλά και των ιδίων των σωματείων είναι:

1. Οικονομικό- Πλήρης διαφάνεια της οικονομικής κατάστασης της Ομοσπονδίας με άμεση και λεπτομερή ενημέρωση των σωματείων. Πλάνο διακανονισμών των οφειλών της ομοσπονδίας με βάση τα έσοδα και τα έξοδα αλλά και νέες χορηγίες που θα πρέπει να έρθουν εντός της ΚΟΠΕ.

2. Ανάπτυξη- Εις βάθος πλάνο λειτουργίας των αναπτυξιακών τμημάτων των σωματείων, ενεργοποιώντας τους ομοσπονδιακούς προπονητές ανδρών και γυναικών για επίβλεψη των ομάδων ανάπτυξης των σωματείων. Σταθερό πλάνο και πρόγραμμα των διοργανώσεων των αναπτυξιακών ηλικιών.

3. Εθνικές ομάδες- Ενδυνάμωση των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών με όλους τους αθλητές/αθλήτριες που δύναται να έχουν στη διάθεση τους οι ομοσπονδιακοί προπονητές, με απώτερο στόχο να έχουμε τις ισχυρότερες δυνατές εθνικές ομάδες με το υφιστάμενο υλικό. Πλάνο 5ετιας των επόμενων εθνικών ομάδων σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές ξεκινώντας από τη βάση.

4. Διαιτησία- Βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης και συνεργασίας με την επιτροπή διαιτησία για τρόπους προσέλκυσης νέων διαιτητών.

5. Beach Volley- Εξυγίανση του τρόποu λειτουργίας και του οικονομικού. Ξεκάθαρο πλάνο που εκπονείται από την ΚΟΠΕ τόσο για τις εθνικές ομάδες όσο και για τα παγκύπρια πρωταθλήματα που πρέπει να αποκτήσουν την παλιά τους αίγλη σε όλη την επικράτεια της ελεύθερης Κύπρου. Πλάνο αναβάθμισης των ομοσπονδιακών εγκαταστάσεων και εξυγίανση του καθεστώτος για τον χώρο που βρίσκονται τώρα.

6. Επικοινωνία- Δημιουργία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, βελτίωση ιστοσελίδας, επανεξέταση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για προβολή του αθλήματος. Γενικότερη αλλαγή στη προώθηση του αθλήματος μέσω των μεσών επικοινωνίας ηλεκτρονικών και άλλων.

7. Τροποποίηση και εκσυγχρονισμός του καταστατικού και των εσωτερικών κανονισμών της Ομοσπονδίας . Επανεξέταση διφορούμενων άρθρων που αποτελούσαν πηγή σύγχυσης και παρερμηνειών.

8. Πρωταθλήματα- Επανεξέταση τρόπων διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

9. Συνεργασία, Συμπόρευση- με άλλες ομοσπονδίες παρόμοιας κλίμακας με τη ΚΟΠΕ (πχ ΚΟΚ), όπως και συνεργασία με άλλες ομοσπονδίες, οργανισμούς και συνδέσμους για αλληλοβοήθεια και σύμπλευση

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση