ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στους τελικούς η Ομόνοια!

Πιστή στο ραντεβού της

Η Ομόνοια είναι πιστή στο ραντεβού της με τους τελικούς. Απόψε οι «πράσινοι» κέρδισαν την Ανόρθωση με 3-1 σε 113’ στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» συμπλήρωσαν τις τρεις νίκες και πέρασαν στους τελικούς.

Στη σειρά των τελικών οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον Green Air Παφιακό (1-1 το σκορ νικών) και η Ανόρθωση θα αγωνιστεί σε μονό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» για την 3η θέση.

Η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο πρώτο σετ και κέρδισε 25-19 σε 23’ και προηγήθηκε 1-0. Εντυπωσιακό ήταν το δεύτερο σετ – «μαραθώνιος» με την Ομόνοια να επικρατεί 36-34 σε 38’ και να αυξάνει σε 2-0 σετ. Η Ανόρθωση αντέδρασε στο τρίτο σετ καταφέρνοντας να κερδίσει 21-25 σε 24’ και να μειώσει 2-1 σετ. Το τέταρτο σετ ήταν αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, αλλά την Ομόνοια να ξεφεύγει 24-21 και να «καθαρίζει» 25-21 σε 28’ και τον αγώνα 3-1 σετ.

OMONOIA(Σ. ΣΑΒΒΑ): Soouza, Αλεξίου, Eλευθερίου, Leontyev, Προδρόμου, Lescov – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου – Αλλαγές:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (K. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ): Α. Χρυσοστόμου, Halanda, Ζηκάκης, Pepic, Βjelica, Κνέζεβιτς – Λίμπερο: Πλατρίτης – Αλλαγές: Σαββίδης, Χριστοφόρου, Κοντός, Δημητρίου.

Διαιτητές: Χρ. Μαϊφόσιης – Μ. Αντώρκας

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση