ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τον Φεβρουάριο οι αγώνες της Ομόνοιας στο CEV Challenge Cup

Δεν θα ταξιδέψει τελικά...

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν θα ταξιδέψει τελικά η Ομόνοια στην Άγκυρα την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020) για να συμμετάσχει στο CEV Challenge Cup men (φάση των 16) όπου εκεί θα συγκεντρώνονταν τρείς ομάδες από τις οποίες μία θα περνούσε στους «4» της διοργάνωσης.

Είχαν προγραμματισθεί να διεξαχθούν οι αγώνες:
- 8 Δεκεμβρίου 2020 Ziraat Bankasi SK Ankara – OMONOIA, φάση των 16 και στις
- 9 Δεκεμβρίου 2020 Parnu VK – νικητής Ankara – OMONOIA φάση των 8.

Με τον ίδιο τρόπο θα διεξάγοντο και οι υπόλοιποι αγώνες της διοργάνωσης σε Ιταλία και Ουκρανία ώστε να βγεί η τετράδα των ομάδων της ημιτελικής φάσης.

Η επιδημιολογική κατάσταση στην Εσθονία και οι περιορισμοί στις πτήσεις που τέθηκαν στη χώρα ανάγκασαν την εσθονική Parnu VK να δηλώσει αδυναμία να ταξιδέψει στην Τουρκία. Ως εκ τούτου, η CEV ανέβαλε το τουρνουά για την περίοδο 2-4 Φεβρουαρίου 2021. Η διοργανώτρια χώρα (Τουρκία) καλείται μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να επιβεβαιώσει ότι θα διοργανώσει τους αγώνες.

Η CEV σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ακολουθεί τις αποφάσεις των τοπικών και Εθνικών Αρχών για την προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων. Στόχος είναι η συνέχιση των διοργανώσεων οπότε είναι δυνατόν, γι’αυτό στόχος είναι η στήριξη των ομάδων.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Η νέα βασίλισσα στο βόλεϊ

Η νέα βασίλισσα στο βόλεϊ

Ο προπονητής της Ομόνοιας Σάββας Σάββα μιλά για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του στο CEV Challenge Cup και τους συνεχόμενους ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
Nα γράψουν ιστορία

Nα γράψουν ιστορία

Η πετοσφαιρική Ομόνοια, που κυριαρχεί στο χώρο θα πάει στο Βέλγιο για το δεύτερο βήμα πρόκρισης στην οκτάδα του CEV Challenge ...
Πέτρος Παπαγιώργης