ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να πάμε σε άλλο επίπεδο»

Η συνέντευξη τύπου της πετοσφαιρικής Ομόνοιας για το ματς με τη Limbermans Aalst

Συνέντευξη Τυπου παραχώρησε σήμερα η πετοσφαιρική Ομόνοια στο οικήμα του σωματείου για το αυριανό ματς με τη Βελγική Limbermans Aalst για τους 16 του cev challenge cup που θα γίνει στο "Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" στις 20:00.

Η Ομόνοια έχει αποκλείσει μέχρι τώρα Αυστριακή και μία Κροατική ομάδα.

Ο πρόεδρος του σωματείου Μάριος Αργυρίδης είπε αρχικά ότι η μέρα έιναι δύσκολη λόγω της χθεσινής ήττας τηςομάδας ποδοσφαίρου. Απολογήθηκε για την εμφάνιση στον κόσμο.  και πρόσθεσε ότι στην ομάδα θα γίνουν όσα χρειάζονται για να διορθωθεί η κατάσταση.Μετά συγχάρηκε το τμήμα πετόσφαιρας για τα επιτεύγματα του  μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και κάλεσε τον κόσμο να πάει αύριο στο γήπεδο.

Ο προπονητής Σάββας Σάββα ειπε οτι η Βελγική Ομάδα είναι πολύ καλή και πέρυσι πήρε το κύπελλο, ενώ τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα. Πρόσθεσε ότι η Ομόνοια με τον κόσμο της μπορεί να κερδίσει. Ο τιμ μάνατζερ Αχιλλέας Πετρακκίδης ανέφερε οτι η ομάδα χρειάζεται και τον κόσμο και τους χορηγούς και ότι οι παίκτες θα καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Μαρίνος Στυλιανίδης είπε ότι αν προκριθεί η Ομόνοια στην οκτάδα, αυτό γίνεται για πρώτη φορά  στην ιστορία του  Κυπριακού βόλεϊ, ότι η ομάδα παίζει στην Ευρώπη για οκτώ συνεχή χρόνια και κάλεσε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο.

Παρόντες: Μάριος Αργυρίδης πρόεδρος Σάββσς Σάββα προπονητής Αχιλλέας Πετρακκίδης τιμ μάνατζερ, Μαρίνος Στυλιανίδης αρχηγός τμήματος, Κώστας Βασιλειου μέλος ΔΣ σωματείου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση