ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σάββας Σάββα: «Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν αλλά θα το παλέψουμε»

Δηλώσεις από τον προπονητή της πετοσφαιρικής Ομόνοιας μετά τη σπουδαία πρόκριση

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FΜ 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε ο τεχνικός της πετοσφαιρικής Ομόνοιας, Σάββας Σάββα, μετά τη σπουδαία πρόκριση στον επόμενο γύρο του CEV Challenge CUP.

Τα κυριότερα σημεία: 

Για την μεγάλη πρόκριση: «Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για αυτό που έχουμε πέτυχει. Η κλήρωση μας έφερε με ομάδες που μπορώ να πω είναι στα μετρά μας. Παίξαμε καλό βόλεϊ και ευτυχώς πήραμε τις δύο προκρίσεις. Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν αλλά θα το παλέψουμε γιατί για εμάς εκτός από εμπειρίες μας προσφέρουν δυνατά παιχνίδια πιο ψηλού επιπέδου. Κρατούμε την ομάδα έτσι και στο πρωτάθλημα».  

Για την επόμενη αντίπαλο: «Υπάρχουν πολύ καλύτερες ομάδες, όμως είναι μια καλή ομάδα. Είναι 3η -4η στο Βέλγιο σε ένα καλό πρωτάθλημα. Έχουν μικρούς παίκτες που τους δίνουν την ευκαιρία να πάνε σε προηγμένα πρωταθλήματα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σίγουρα ακατόρθωτο δεν είναι να περάσουμε αλλά θα προσπαθήσουμε. Σίγουρα θα κερδίσουμε, είτε εμπειρίες, είτε στο αγωνιστικό».

Για τον κόσμο: «Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο. Πάνω από όλα θέλουμε να έρθει κοντά και να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα. Είναι μια ομάδα που φέρνει τίτλους στο σωματείο. Έστω να την βοηθήσει ψυχολογικά».

Για την ομάδα φέτος: «Η κάθε χρονιά έχει τις ιδιαιτερότητες της. Πέρυσι πήραμε τρεις τίτλους. Φέτος χάσαμε το Σούπερ Καπ. Είναι καινούργια ομάδα. Θέλουν χρόνο οι παίκτες. Κρατούμε όμως ένα κορμό, αλλά και οι ξένοι που ήρθαν θέλουν και μια προσαρμογή».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Για να είμαι ειλικρινής θέλω να συνεχίσει έτσι. Υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν είναι μεγάλες οι διάφορες των ομάδων. Φαίνεται να είναι ανταγωνιστικό. Τώρα πόσοι θα αντέξουν να το συνεχίσουν έτσι θα δείξει. Εύχομαι να συνεχίσουν όλες οι ομάδες να το κάνουν».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση