ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: «Θέλουμε τον κόσμο για το νταμπλ»

Κάλεσμα από το τμήμα πετόσφαιρας

Η ανδρική πετοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας διεκδικεί φέτος το πέμπτο πρωτάθλημα, το τέταρτο κύπελλο και το τρίτο νταμπλ στα τελευταία 6 χρόνια.

Οι «πράσινοι» παραχώρησαν Συνέντευξη  Τύπου για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, ζητώντας από τον κόσμο να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια.

Παρευρέθηκαν ο προπονητής Σάββας Σάββα, ο εκ των αντιπροέδρων  του σωματείου και υπεύθυνος τμήματος πετόσφαιρας Φώτος Ιωάννου, ο αρχηγός της ομάδας Αχιλλέας Πετρακίδης και το μέλος της εφορείας Μαρίνος Στυλιανίδης.

ο Φώτος Ιωάννου στη σημερινή διάσκεψη τύπου που παραχωρήθηκε στο οίκημα του σωματείου ανέφερε μεταξύ άλλων : «Καλούμε τον κόσμο και τα οργανωμένα σύνολο να είναι παρόντες στο γήπεδο.Ο καλύτερος τρόπος να μας υποστηρίξει ο κόσμος είναι να βρίσκεται στο γήπεδο. Θέλουμε τον 7ο παίκτη στο παρκέ ενώ συνεισφέρει και οικονομικά. Kυκλοφορεί λαχνός αξίας 5 ευρώ ενώ θέσαμε και στη διάθεση του κόσμου μας τραπεζικό λογαριασμό για να προσφέρει ο κόσμος αυτά που μπορεί».

Κάλεσμα έκανε και ο προπονητής Σάββας Σάββα. που πρόσθεσε ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους. Ο αρχηγός της ομάδας Αχιλλέας Πετρακκίδης θύμισε την επιστολή που είχε δημοσιεύσει στην αρχή της χρονιάς  και τόνισε ότι η ομάδα έχει ήδη κατακτήσει το σούπερ καπ είναι στον τελικό του πρωταθλήματος ενώ κυνηγά και το κύπελλο. «Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι τεράστιος και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του. Περιμένουμε τους οργανωμένους φιλάθλους».

Ο Μαρίνος Στυλιανίδης μίλησε για τον κόσμο της ομάδας και είπε ότι χίλια άτομα για την Ομόνοια σε ένα παιχνίδι δεν κάτι δύσκολο να γίνει. Στο προηγούμενο παιχνίδι play -off με την Σαλαμίνα κόπηκαν 67 εισιτήρια.

 Οι Σάββας Σάββα και Αχιλλέας Πετρακκίδης  ανέφεραν 'οτι  είναι μεν δυνατός  αντίπαλος η Ανόρθωση  στα τελικά  αλλά  αν η Ομόνοια παίξει το βόλει που πρέπει  δεν υπάρχει  ανησυχία. Είναι και το 2-0  της κανονικής περιόδου. 

Λαχνοί υπάρχουν στις εισόδους στο ΓΣΠ στα ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο αριθμός λογαριασμού στην Τράπεζα Κύπρου είναι 357011420236.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X