ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φώτος Ιωάννου: «Θέση μας να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις του υπεύθυνου του πετοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας

Το πρωτάθλημα πετόσφαιρας της Κύπρου διακόπηκε και πλέον οι ομάδες συζητούν για τις θέσεις κατάταξης. Στο πλαίσιο αυτό ο Φώτος Ιωάννου, υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την τηλεδιάσκεψη της ΚΟΠΕ: «Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ήταν παρόντα τα ενδιαφερόμενα σωματεία Ομόνοια και Ανόρθωση στους άντρες και ΑΕΛ και Ανόρθωση στις γυναίκες. Έγινε ανταλλαγή απόψεων και τοποθετήσεων και το μπαλάκι είναι στην ΚΟΠΕ. Πρέπει να σας πω πως η ομάδα μας διεκδίκησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας τόσο για την βαθμολογία όσο και για το 2-0 στα playoff, όπως έκανε και η ΑΕΛ στις γυναίκες, ενώ η άποψη της Ανόρθωσης ήταν διαφορετική».

Για το αν μπορεί να βγάλει πρωταθλητή την ΚΟΠΕ: «Είναι δύσκολο, δεν υπάρχει ούτε δίκαιο ούτε άδικο. Κάθε τοποθέτηση τυγχάνει σεβασμού».

Για το αν θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα: «Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να γίνει αποδεχτή η εισήγηση της Ανόρθωσης παρά το γεγονός πως η προκήρυξη λέει για 30 Ιούνιου».

Για τους ξένους: «Μετά από τρεις μήνες τα δεδομένα αλλάζουν και είναι δύσκολο».

Για την απόφαση: «Σε κάποιες μέρες θα μας κοινοποιηθεί η απάντηση».

Για το οικονομικό: «Η εξεύρεση χορηγών είναι πολύ δύσκολη και ελπίζω με τη διακοπή τώρα να μην επηρεαστούμε ιδιαίτερα. Την επόμενη χρονιά θα αντιμετωπίσουμε σοβαρότατα προβλήματα».

Για το κύπελλο: «Το κύπελλο έχει διακοπεί 100%».

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση