ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αργυρίδης: «Ομόνοια λαός πρωτάθλημα»

Μίλησε στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο κλειστό ο πρόεδρος του σωματείου των «πρασίνων»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πετόσφαιρα, ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης.

Οι δηλώσεις του:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Φανήκαμε άξιοι καθ’ όλη τη χρονιά. Εξαιρετικές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Πήγαμε ένα βήμα πιο μπροστά. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήταν κοντά μας που χειροκρότησαν το κόσμο γιατί στο κλειστό δεν έχουν αυτή την ευκαιρία συχνά οι αθλητές. Μη ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έφτασε στους 8 του Challenge Cup. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, στους προπονητές, στην επιτροπή και όλους όσους βοήθησαν. Πήραμε την πετόσφαιρα ένα βήμα μπροστά".

Το ευχαριστώ στον κόσμο: «Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που είστε εδώ για να πανηγυρίσουμε “Ομόνοια Λαός Πρωτάθλημα”. Δεν ξεχνούμε αυτούς που έφυγαν και δεν είναι μαζί μας. Αφιερώνουμε τον τίτλο στο πρώην μέλος του Δ.Σ της Ομόνοιας, εργάτη της Ομόνοιας, χρηματοδότη της πετόσφαιρας φίλο, Πανίκο Μιχαηλίδη. Ας είναι αιωνία η μνήμη του. Αφιερώνουμε τον τίτλο σε όλα τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στην Ελλάδα, τους συμπατριώτες μας αλλά και τους Ελλαδίτες. Ας είναι αιωνία η μνήμη τους. Αφιερώνουμε το τρόπαιο αυτό επίσης στους συμπατριώτες μας Τουρκοκύπριους που έχασαν τη ζωή τους στο σεισμό στην Τουρκία. Ας είναι όλους αιωνία η μνήμη τους και το 7ο πρωτάθλημα όταν το θυμόμαστε να μη τους ξεχνούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Η νέα βασίλισσα στο βόλεϊ

Η νέα βασίλισσα στο βόλεϊ

Ο προπονητής της Ομόνοιας Σάββας Σάββα μιλά για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του στο CEV Challenge Cup και τους συνεχόμενους ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ