ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ»: Ο τίτλος στη Νέα Σαλαμίνα

Φοβεροί αγώνες στον τελικό και μικρό τελικό.

Φοβεροί αγώνες έγιναν το Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021 στην τρίτη και τελευταία μέρα του 20ου τουρνουά «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ» προς τιμήν του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς που έγινε στην Κλειστή Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ».

Νικήτρια ήταν η Νέα Σαλαμίνα που στον τελικό επικράτησε μετά από συναρπαστικό αγώνα τον Παφιακό με 3-2 σετ. Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν πιο ψύχραιμοι στο πέμπτο σετ κερδίζοντας με 16-14 κατακτώντας τον τίτλο.

Σπουδαίος αγώνας έγινε και στο μικρό τελικό όπου η Ανόρθωσις κέρδισε την Ε.Ν.Π. με 3-2  σετ και κατέκτησε την 3η θέση. Η νίκη της «Μεγάλης Κυρίας» ήλθε με ανατροπή, αφού η Ε.Ν.Π. προηγήθηκε με 0-2 σετ (20-25, 18-25). Η Ανόρθωσις όμως αντέδρασε και ισοφάρισε 2-2 (25-16, 27-25). Στο πέμπτο σετ η Ανόρθωσις προηγήθηκε 08-03, αλλά η Ε.Ν.Π. ισοφάρισε 14-14. Το σετ ήταν μεγάλο ντέρμπι γοήτρου με την Ανόρθωση να εξασφαλίζει τη νίκη γοήτρου κτίζοντας ψυχολογία κερδίζοντας 25-23 και τον μικρό τελικό 3-2 σετ.

Οι απονομές έγιναν εκ μέρους της Εθνικής Φρουράς από τον Αντιστράτηγο Σάββα Σάββα, από τον πρόεδρο του Παφιακού Δρ Αντώνη Οικονομίδη, από την οικογένεια του μ. Ευάγγελου Φλωράκη και την ΚΟΠΕ.

ΝΈΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση