ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πορτοκαλί» βάσεις ημιτελικών

ΑΠΟΕΛ – ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 3-0

Τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών έβαλε το ΑΠΟΕΛ που επιβλήθηκε την Παρασκευή στον πρώτο προημτελικό στο «Λευκόθεο» της Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Παραλιμνίου με 3-0 σετ.

Το ΑΠΟΕΛ που φόρεσε τα «πορτοκαλί» ήταν πολύ καλό κερδίζοντας σε 75’ αγώνα. Η ομάδα του Παραλιμνίου έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο Παραλίμνι τη Δευτέρα μέσω του χρυσού σετ, αφού πρώτα κερδίσει με 3-0 ή 3-1 σετ.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ πειστικό στο πρώτο σετ και σε 20’ κέρδισε με 25-10 ανοίγοντας το σκορ. Οι «πορτοκαλί» την Παρασκευή ΑΠΟΕΛίστες κυριάρχησαν και στο δεύτερο σετ και αφού προηγήθηκαν 17-09 κέρδισαν σε 25’ 25-14 αυξάνοντας σε 2-0 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν διαφορετικό αφού η Ένωση ανέβηκε και προηγείτο στα αρχικά στάδια 06-09. Το ΑΠΟΕΛ βρήκε τις λύσεις και πέρασε μπροστά με 14-13. Η ομάδα του Παραλιμνίου προσπάθησε, αλλά το ΑΠΟΕΛ κέρδισε 25-20 σε 30’ και τον προημιτελικό 3-0 σετ.

ΑΠΟΕΛ(Γ. ΛΑΪΟΣ): Κασαμπαλής, Juarez, Ευσταθίου, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Veljkovic - ΄Λίμπερο: Παντελή.

ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Nascimento, Μilkov, Rojas, Πέτρου, Stevovic, Στέκας – Λίμπερο: Ελευθερίου. – Αλλαγές: Ηλία.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X