ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Στρουγκάρεβιτς είναι μόνο ΑΠΟΕΛ!

Ανανέωσε με τον 23χρονο Σέρβο διεθνή

24sports team

info@24sports.com.cy

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 23χρονο διεθνή Κύπριο κεντρικό Μάριο Στρουγκάρεβιτς.

Ο ύψους 1.97μ σερβοκύπριος κεντρικός, ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Ανόρθωσης και τα τελευταία πέντε χρόνια αποτελούσε βασικό μέλος της πρώτης ομάδας της. Την περσινή χρονιά φόρεσε τη γαλαζοκίτρινη φανέλα με τεράστια επιτυχία και φέτος κατ´ επιθυμία και του ιδίου συνεχίζει στην ομάδα μας. Προκείται για έναν από τους καλύτερους Κύπριους πετοσφαιριστές και μόνιμα στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος, Ζήνωνας Σεβέρης, ανέφερε: «Το σήριαλ του καλοκαίριου έφτασε στο τέλος του. Ο Μάριος είναι και θα είναι ΑΠΟΕΛ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ήταν ευχή και του ίδιου του παίκτη αλλα και του ΑΠΟΕΛ να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Είναι εκ των κορυφαίων Κύπριων κεντρικών και μάλιστα με αρκετές εμπειρίες παρα την ηλικία του. Αποτελεί βαρόμετρο στη σύνθεση του ΑΠΟΕΛ και παίκτης που στη θέση του κάνει τη διαφορά. Ευχόμαστε στον Μάριο πολλές επιτυχίες και τίτλο με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Με τη σειρά του ο Μάριος Στρουγκάρεβιτς, δήλωσε: «Καταρχήν ευχαριστώ τον κύριο Ζήνωνα Σεβέρη για την εμπιστοσύνη και που πιστεύει τόσο πολύ σε εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΑΠΟΕΛ και υπόσχομαι πως σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100% για τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Θεωρώ πως φέτος έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να κτίσουμε πάνω σε αύτο. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση