ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
28 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Νέος τεχνικός στο πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ!

Ο Χαραλάμπους αντικατέστησε τον Λάιο

Νέος προπονητής στο πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ είναι ο Χριστόφορος Χαραλάμπους, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιάννη Λάιο.

Αναλυτικά:

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την πρόσληψη του Χριστόφορου Χαραλάμπους στη θέση του προπονητή της ομάδας. Ο Χαραλαμπούς διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία τον Γιάννη Λάιο, με τον οποίο η ομάδα έλυσε τη συνεργασία της την περασμένη Δευτέρα. Ο Χριστόφορος Χαραλάμπους, πέραν από τις εμπειρίες του ως πετοσφαιριστής σε Κύπρο και Ελλάδα, είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου με ειδικότητα προπονητικής πετόσφαιρας.

Μέχρι πρότινος ήταν βοηθός προπονητής της ομάδας της Κηφισιάς, μιας από τις ομάδες που μόνιμα τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στην Α1 της Ελλάδας. Καλωσορίζουμε το κ. Χαραλάμπους στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνων Σεβέρης, ανέφερε: «Σίγουρα η απόφαση αντικατάστασης του κ. Λάιου ήταν πολύ δύσκολη. Ως διοίκηση αποφασίσαμε να πορευτούμε με Κύπριο προπονητή, που να είναι γνώστης της ομάδας και γενικά του πρωταθλήματος. Πιστεύουμε πως ένας φιλόδοξος προπονητής, γεμάτος όρεξη για δουλειά και με τις παραστάσεις της Α1 Ελλάδας, όπως είναι ο Χριστόφορος, είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα».

Με τη σειρά του, ο κ. Χαραλάμπους δήλωσε: «Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και τον επικεφαλής του τμήματος κ. Ζήνων Σεβέρη για την ευκαιρία που μου δίνουν να δουλέψω σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο, γεγονός για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η συγκομιδή βαθμών στις επόμενες αγωνιστικές, η οποία είναι αναγκαία. Για τον σκοπό αυτό έχουμε ήδη σηκώσει τα μανίκια και εργαζόμαστε σκληρά. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθειά της να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση