ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Θα αναγκαστούμε να κατέλθουμε παρά τις άνισες συνθηκες»

Δεν βρήκε συμμάχους στην αποχή και κατεβαίνει στο final 4

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση του το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ αναφέρει ότι αναγκάζεται να κατεβεί στο final 4 και ότι συνεχίζει κανονικά στην διοργάνωση, εφόσον δεν κατάφερε να βρει υποστήριξη για αποχή από άλλες ομάδες.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ενημερώνει ότι μετά από συζητήσεις με τα διαμαρτυρόμενα Σωματεία, τον Παφιακό και την Αναγέννηση Δερύνειας για τον ορισμό του Final 4 του κυπέλλου Πετόσφαιρας στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», αποφάσισε τελικά να αγωνιστεί κανονικά στη διοργάνωση.

Πρόθεση του ΑΠΟΕΛ ήταν η επικοινωνία με τα Σωματεία του Παφιακού και της Αναγέννησης για κοινή αντίδραση που θα ισοδυναμούσε μέχρι και την αποχή και των τριών από τη διοργάνωση.

Ο Παφιακός και η Αναγέννηση για τους δικούς τους λόγους, αποφάσισαν να μην απέχουν και παρά τη δυσαρέσκεια τους, να συμμετέχουν κανονικά στο Final 4.

Το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ συνεδρίασε και αποφάσισε πως με αυτά τα δεδομένα ο ΑΠΟΕΛ θα αναγκαστεί να κατέλθει και παρά τις άνισες συνθήκες να αντιμετωπίσει την Ομόνοια στην έδρα της στον ημιτελικό. Τονίζουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το Σωματείο μας δεν έχει κανένα θέμα με την ομάδα της Ομόνοιας και οι σχέσεις με τους προπονητές και τους πετοσφαιριστές παραμένουν άριστες.

Οι παίχτες του ΑΠΟΕΛ θα δώσουν τα παντα κόντρα σε έδρες, αποφάσεις ομοσπονδιών, προϋπολογισμούς και προγνωστικά για να προκριθούν στον τελικό του κυπέλλου και να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο ΑΠΟΕΛ επιστέφει σε Final 4 μετά από 13 χρόνια και είναι εδώ με την αξία του αποκλείοντας την Ανόρθωση με νίκες εντός και εκτός έδρας στα προημιτελικά.

Στενάχωρο είναι επίσης ότι η ομάδα μας θα αγωνιστεί σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι χωρίς τον κόσμο της. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αντιληφθούν έστω και καθυστερημένα ότι ο αθλητισμός χρειάζεται γεμάτα στάδια.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X