ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Στο πηδάλιο ο Γιάννης Λάιος!

Η προπονητική του καριέρα είναι αξιοζήλευτη

Το τμήμα πετόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ελλάδιτη προπονητή Γιάννη Λάιου.

Αναλυτικά:

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την πρόσληψη του Ελλάδιτη προπονητή Γιάννη Λάιου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Γιάννη Χριστοφόρου που αποχώρησε χθες, με σκοπό την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Ο Γιάννης Λάιος ως πετοσφαιριστής, αγωνίστηκε 12 χρόνια στον Ολυμπιακό Πειραιώς και έκλεισε τη καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Η προπονητική του καριέρα είναι ακόμη πιο αξιοζήλευτη, αφού κατέκτησε 6 πρωταθλήματα και το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης ως προπονητής του Ολυμπιακού.

Υπήρξε προπονητής των εθνικών ομάδων Αντρών και Γυναικών της Ελλάδας για 10 χρόνια, ενώ θήτευσε για αρκετά χρόνια στον πάγκο του Πανελληνίου αλλά και του Παναθηναϊκού.

Ο πολύπειρος Γιάννης Λάιος είναι καθηγητής πετοσφαίρισης σε Πανεπιστημιακό επίπεδο και θεωρείται εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών των τελευταίων δεκαετιών.

Καλωσορίζουμε τον κ. Λάιο στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε επιτυχίες και με την ομάδα μας.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης ανέφερε: «Σαφώς και τη δεδομένη περίοδο οι επιλογές μας για εξεύρεση ικανού προπονητή, που να μπορεί να ηγηθεί του δύσκολου εγχειρήματος αλλαγής δεδομένων και αγωνιστικής ανάκαμψης της ομάδας ήταν περιορισμένες. Ωστόσο η περίπτωση Γιάννη Λάιου κρίθηκε ως η πιο κατάλληλη τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού οι παραστάσεις και εμπειρίες δεκαετιών που έχει, είναι αυτές που χρειάζεται τώρα η ομάδα. Το βιογραφικό του μίλα από μόνο του και ευελπιστώ η πρωταγωνιστική του προσωπικότητα να μεταδοθεί σε όλη την ομάδα».

Από τη πλευρά του ο κ. Λάιος δήλωσε: «Γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες παρ’ όλο του τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα δεν ήταν καλά. Η προσπάθεια που κάνω μαζί με τους παίκτες είναι πρώτα να γίνει πιο ουσιαστικό το παιχνίδι μειώνοντας τα λάθη που όπως διαπίστωσα είναι πολλά και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να εφαρμόσουμε ένα πιο γρήγορο σύγχρονο παιχνίδι. Αυτές οι 2 κατευθύνσεις θα δώσουν αποτέλεσμα, αφού και οι παίκτες της ομάδας θέλουν να πετύχουν αποτελεσματικότερο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση που θα βρω θα είναι καλή από τον προηγούμενο προπονητή με εξαίρεση την ψυχολογία, αφού τους βαραίνουν οι 3 ήττες ! Θα προσπαθήσουμε μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα και κάθε εβδομάδα θα κάνουμε και ένα σταθερό βήμα για καλύτερης απόδοσης. Είμαι σίγουρος στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του στόχου!»

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X