ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ενίσχυση στο τεχνικό επιτελείο με Σύλβια Κόκκαλου

Η Σύλβια είναι πετοσφαιρίστρια του Δικέφαλου Γερίου και προπονήτρια στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδα του Δικέφαλου

Την πρόσληψη της Σύλβιας Κόκκαλου στο τεχνικό επιτελείο του, ανακοίνωσε το πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την πρόσληψη της Σύλβιας Κόκκαλου στο τεχνικό επιτελείο με καθήκοντα βοηθού προπονητή και στατιστικολόγου.

Η Σύλβια είναι πετοσφαιρίστρια του Δικέφαλου Γερίου και προπονήτρια στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδα του Δικέφαλου. Ταυτόχρονα, θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα μας ως βοηθός και στατιστικολόγος, μια θέση που πέρυσι δεν υπήρχε στο προπονητικό τιμ του ΑΠΟΕΛ.

Καλωσορίζουμε την Σύλβια στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πάγκο της ομάδας μας.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Είναι γεγονός πως πέρυσι πέραν του προπονητή δεν είχαμε άλλο άτομο για τα καθήκοντα τόσο του βοηθού όσο και του στατιστικολόγου και φέτος έπρεπε να καλύψουμε αυτά τα κενά. Η Σύλβια είναι ανερχόμενη προπονήτρια, φιλόδοξη και με μπόλικη όρεξη για δουλεία και γι ´ αυτό θεωρώ πως μπορεί να ανταπεξέλθει και στους δύο ρόλους που θα έχει στην ομάδα μας. Της εύχομαι κάθε επιτυχία και όρεξη σε αυτό το νέο της βήμα».

Με τη σειρά της η Σύλβια Κόκκαλου δήλωσε: « Ευχαριστώ τον ΑΠΟΕΛ και τον υπεύθυνο του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρη τόσο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, όσο και για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Εύχομαι να τους δικαιώσω και να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

<