ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε νέο προπονητή

Νέα αρχή με ψηλούς στόχους

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα προκύπτουν στην πετοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ, η οποία ανακοίνωσε το νέο της προπονητή.

Αναλυτικά:

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την πρόσληψη του 40χρονου Κύπριου τεχνικού Παύλου Κωνσταντίνου στη θέση του προπονητή της ομάδας μας.

Ο κ. Κωνσταντίνου διετέλεσε επί σειρά ετών προπονητής της Ολυμπιάδας Φρενάρους, όπου επέδειξε αξιοπρόσεκτο έργο, παρουσιάζοντας ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο στην πρώτη κατηγορία. Διετέλεσε επίσης για μια χρονιά προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς και βοηθός προπονητής στο εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο πλευρό του τότε ομοσπονδιακού προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα.

Καλωσορίζουμε τον Παύλο Κωνσταντίνου στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ Ζήνωνας Σεβέρης ανέφερε αναφορικά με την πρόσληψη του κ. Κωνσταντίνου:

«Τον Παύλο τον γνωρίζω αρκετά χρόνια, από τον καιρό που ήταν πετοσφαιριστής, και πάντοτε τον διέκρινε το πάθος του για το βόλεϊ, η εργατικότητα, αλλά και το ήθος του. Χαμηλών τόνων, δουλευταράς, φρόντιζε πάντα ως προπονητής να μας εκπλήσσει, αφού γνωρίζει τον τρόπο να παίρνει το 100% των δυνατοτήτων κάθε αθλητή και πάντοτε οι ομάδες που προπονεί να ξεπερνούν με την παρουσία τους κάθε προσδοκία.

Όπως πράξαμε προ διετίας με τον Λοίζο Λοίζου, καθώς και τον περσινό Νοέμβριο με τον Χριστόφορο Χαραλάμπους, θέλαμε και φέτος να επιλέξουμε ένα νεαρό Κύπριο προπονητή, φιλόδοξο, εργατικό και με όρεξη, δίνοντάς του τη δυνατότητα και την ευκαιρία να εργαστεί και να δείξει το έργο του».

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντίνου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Σεβέρη και τον ΑΠΟΕΛ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στο τιμόνι του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ και στόχος μου είναι φτιάξω μια καλά οργανωμένη και ανταγωνιστική ομάδα, που θα παλεύει κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση