ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Αγιασμός και εκκίνηση για το πετοσφαιρικό τμήμα

Η ενημέρωση από τους «γαλαζοκίτρινους»

Για τον αγιασμό και την έναρξη της προετοιμασίας της πετοσφαιρικής ανδρικής ομάδας, ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 10 Σεπτεμβρίου, στο Λευκόθεο η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της πετοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ για την περίοδο 2021-22.

Η πρώτη συγκέντρωση έγινε υπό την παρουσία του επικεφαλή του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνα Σεβέρη ο οποίος μίλησε στους παίκτες για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας.

Ανάμεσα στους «παλιούς», νέα πρόσωπα ήταν οι κεντρικοί Παναγιωτίδης, Πέτρου και Αντωνιάδης που αποκτήθηκαν κατά σειρά από Νέα Σαλαμίνα, Φρέναρος και Ομόνοια, αλλά και ο υπο δοκιμή 19χρονος διεθνής πασαδόρος Κωνσταντίνος Γεωργίου (ανήκει στον Εθνικό Λατσιών) που αγωνίστηκε με επιτυχία σε Εθνικό Λατσιών, Άρη Θεσσαλονίκης και πέρυσι στην ΕΝΠ. Παρόντες και οι τρεις ξένοι, οι Γιάνσονς, Ρομανούττι και Βάναγκς.

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, με την ευχή οι αθλητές να έχουν την υγεία τους και να ευοδωθούν οι στόχοι του πολλά υποσχόμενου φέτος πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση