ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίδειξη δύναμης ο Korantina Homes Παφιακός

ΑΕΚ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ 0-3

Επίδειξη δύναμης έκανε στη Λάρνακα ο Korantina Homes Παφιακός. Σε 76’ κέρδισε την ΑΕΚ με 3-0 και πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν δείχνοντας ότι είναι ομάδα για ψηλά. Από την άλλη η ΑΕΚ προσπάθησε όμως φάνηκε να υστερούσε (υπάρχει άλλη φιλοσοφία στην ομάδα φέτος) έναντι του αντιπάλου της. Η ΑΕΚ δέχθηκε τη δεύτερη ήττα της.

Ο Korantina Homes Παφιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα διατήρησε τα ηνία και κέρδισε τη μαχητική ΑΕΚ με 18-25 σε 26’ και προηγήθηκε 0-1 σετ. Στο δεύτερο σετ, η παφιακή ομάδα προηγήθηκε γρήγορα 03-06 και 06-12 και έβαλε βάσεις νίκης και στο δεύτερο σετ. Η ομάδα του Γιαπάνη προηγήθηκε 06-16 για να πάρει το σετ με 17-25 σε 25’ και να προηγηθεί 0-2 σετ.

H ομάδα της Πάφου άρχισε ξανά δυνατά στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 02-08. Οι «κιτρινοπράσινες» προσπαθούσαν όμως ο Korantina Homes Παφιακός είχε πολλές λύσεις και πήρε διαφορά ασφαλείας 06-12. Η επικράτηση της ομάδας της Πάφου ήταν εύκολη αφού προηγήθηκε 07-16 δεν είχε πρόβλημα να «καθαρίσει» και αυτό το σετ με και να κερδίσει με 0-3 σετ εξασφαλίζοντας το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.

ΑΕΚ (ΧΡ. ΑΜΥΤΩΤΟΣ): Scott, Δημητρίου, Ιωάννου, Χαραλάμπους, Στυλιανού, Slankamerac, - Λίμπερο: Μοσφιλιώτη.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): De Souza, Stanimirovic, Ιορδάνους, Θεοτή, Da Silva, Χατζηλαμπρή – Λίμπερο: Στεφάνου. – Αλλαγές: Tilley

ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X