ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφυγε για τους τελικούς... ο Παφιακός

Κυρίαρχος στην Πάφο ο Green Air Παφιακός δεν άφησε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 στη Νέα Σαλαμίνα καμιά πιθανότητα να διεκδικήσει τη νίκη, την ισοφάριση σε 2-2 νίκες και την ελπίδα για πρόκριση στους Τελικούς. Με τη νίκη 3-0 σε 76’ η ομάδα του Jorge Cannestracci προκρίθηκε στους Τελικούς όπου θα διεκδικήσει με την Ομόνοια άλλο ένα πρωτάθλημα. Η Νέα Σαλαμίνα που έκανε φοβερή πορεία τη φετινή χρονιά, θα διεκδικήσει σε μονό αγώνα με την Ανόρθωση στην προσωρινή της έδρα το «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» την 3η θέση.

O Green Air Παφιακός στα δυο πρώτα σετ ξέφυγε και κέρδισε 25-17 σε 23’ και 25-17 σε 24’, ενώ στο τρίτο η Νέα Σαλαμίνα διεκδίκησε επί ίσοις όροις τον αγώνα, αλλά η ομάδα του Cannestracci κέρδισε με 25-22 σε 29’ και τον αγώνα 3-0 σετ.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(J.CANNESTRACCI): Oικονομίδης, Acosta, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Viller, Ευσταθίου – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Mιχαήλ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(Κ. ΑΔΑΜΟΥ): Νικολάου, Balaque, Σαββίδης, Παφίτης, Bruque, Barreto –Λίμπερο: Iωάννου – Αλλαγές: Γ. Χρυσοστόμου, Αχιλλέως.

 

ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση