ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Steve Mathews δίνει «τα φώτα του» για το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος στα σωματεία Α' Κατηγορίας

Σε νέα εποχή μπαίνει το κυπριακό βόλεϊ. Με απόφαση του Δ.Σ. με την έναρξη της νέας φετινής σεζόν θα τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος. Την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου τα σωματεία θα ενημερωθούν για τον τρόπο εφαρμογής του νέου συστήματος σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Εισηγητής θα είναι ο Steve Mathews (Sport Partnership Manager – Volleyball Genius Sports) o οποίος βρίσκεται στην Κύπρο από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Τα σωματεία Α Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών καλούνται να παραστούν στις συναντήσεις μέσω των στατιστικολόγων τους. Οι εκπρόσωποι σωματείων καλούνται να έχουν μαζί τους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptop).

Στη Λευκωσία η συνάντηση θα γίνει στο Ολυμπιακό Μέγαρο την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:30 στην αίθουσα 201 στον 2Ο όροφο. Καλούνται να βρίσκονται εκεί τα σωματεία: ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Αναγέννηση, «ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ» Ε.Ν.Παραλιμνίου, ΑΕΚ Λάρνακας, Ανόρθωση (Γυναίκες), Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, ΘΟΙ Αυγόρου.

Στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί στην Synergy Foundation στην οδό Λυκάβου 7 (πάροδος Αγίας Φυλάξεως) την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:00. Στη συνάντηση καλούνται τα σωματεία: Ανόρθωση (Άνδρες), «Ν.PAPAS GROUP» Νέα Σαλαμίνα, ΑΕ Καραβά, «GREEN AIR» Παφιακός (Άνδρες), «ΚORANTINA HOMES» Παφιακός (Γυναίκες), «ROBOMARKETS» ΑΕΛ, Απόλλων.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X