ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάκης Κοντός: «Δεν μπορείς να αλλάξεις την προκήρυξη»

Δηλώσεις του υπεύθυνου του πετοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσις

Το πρωτάθλημα πετόσφαιρας της Κύπρου διακόπηκε και πλέον οι ομάδες συζητούν για τις θέσεις κατάταξης. Στο πλαίσιο αυτό ο Μάκης Κοντός, υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη συνάντηση: «Υπήρξε μια συνάντηση χθες στην ΚΟΠΕ στην οποία δώσαμε τις δικές μας σκέψεις στο θέμα του πρωταθλητή».

Είναι οριστική η διακοπή: «Νομίζω πως έχουμε βιαστεί πάρα πολύ και διαφωνούμε με την άποψη πως οριστικά διακόπηκε το πρωτάθλημα. Θα έπρεπε να αναμένουμε τι θα συμβεί. Είναι για την ώρα παρατραβηγμένη. Η αγωνιστική περίοδος στην πετόσφαιρα ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Το θέμα των συμβολαίων είναι αυτό που έφερε και την γρήγορη απόφαση».

Για την θέση σας: «Σε κανένα πρωτάθλημα δεν υπάρχει μέριμνα στην προκήρυξη για το ποιος είναι πρωταθλητής σε περίπτωση οριστικής διακοπής. Δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή στην προκήρυξη, ενώ υπάρχει και ακόμα ένα σημείο που είναι αυτό της διαβάθμισης».

Για τη θέση της Ομόνοιας: «Είναι σεβαστή η θέση της Ομόνοιας αλλά και ο Παφιακός ήταν μπροστά με 3-1 και η Ανόρθωση πέρασε. Ανέτρεψε πολλά παιχνίδια απ’ το 2-0 η Ανόρθωση και ακόμη και ένας πόντος να υπάρχει οφείλεις να παλέψεις».

Για θέμα των αθλητών: «Προπονήσεις δεν γίνονται και εφαρμόζουμε τις οδηγίες που έχουμε πάρει. Οι παίκτες μένουν στο σπίτι μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα υπάρχει οικονομικό κόστος αλλά τι να κάνουμε ανωτέρα βία».

Για το θέμα καραντίνας: «Είναι κάτι που το αντιμετωπίζει κάθε άνθρωπος διαφορετικά».

Για το μέλλον του πρωταθλήματος: «Δεν είναι απλά τα πράγματα και αντιλαμβάνομαι και εγώ ότι πρόθεση είναι να συνεχιστούν όλα. Δεν μπορεί κανείς να ανακηρύξει πρωταθλητή αν δεν ολοκληρωθεί πρωτάθλημα. Μόνο η Φόρμουλα 1 έχει στην προκήρυξη της το τι γίνεται αν διακοπεί ένας αγώνας».

 

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X