ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
16° Λευκωσία,
23 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κωνσταντίνου: «Μας παίρνει χρόνια πίσω η ενέργεια αυτή»

Δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας το πετοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης

Ακόμη μία επίθεση δέχτηκε το αθλητικό κέντρο της Ανόρθωσης «Θεμιστόκλειο» στα Πολεμίδα στην Λεμεσό, όπως γνωστοποιεί η διοίκηση του πετοσφαιρικού τμήματος. Στο πλαίσιο αυτό ο υπεύθυνος επικοινωνίας το πετοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Παναγιώτης Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την επίθεση στο «Θεμιστόκλειο»: «Μια κίνηση που δεν έχει καμία σχέση με το ευ αγωνίζεσθαι και θεωρώ πως μας παίρνει χρόνια πίσω».

Για το ότι είναι ζημιές γίνονται συχνά: «Δεν είναι η πρώτη φορά όντως. Αυτός που μας ξενίζει ιδιαίτερα είναι πως εδώ στο «Θεμιστόκλειο» η Ανόρθωση αθλεί παιδιά από όλες τις ομάδες και έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με όλες τις ομάδες».

Για το τι ζημιές υπέστη: «Έχουν σπάσει τραπέζια, καρέκλες, τηλεοράσεις, εξοπλισμό».

Για την καταγγελία: «Έχουμε κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες και η αστυνομία είναι εδώ για εξετάσεις».

Για τα διαρκείας της πετόσφαιρας: «Τα έχουμε έτοιμα τα διαρκείας και μπορεί όποιος θέλει να τα προμηθευτεί απ’ το «Θεμιστόκλειο». Από εβδομάδας θα έχουμε και ανακοινώσεις για αθλητές. Θα διεκδικήσουμε φέτος αυτός που πιστεύαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε πέρυσι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση