ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καλύτερη στις λεπτομέρειες η Βοϊβοντίνα

Με την Βοϊβοντίνα να κερδίζει μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα την Ανόρθωση στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο με 1-3 σετ ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του 2016 International Cyprus Volleyball Tournament.

O αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η Ανόρθωση έδειξε αλλαγμένη προς το καλύτερο τη φετινή σεζόν. Η νεανική ομάδα της Βοϊβοντίνα χάρις το ταλέντο της πήρε τη νίκη αφού φάνηκε πιο τυχερή και ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία. Πριν την έναρξη του αγώνα οι δυο ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί.

Στην έναρξη του σετ οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με την Ανόρθωση ελαφρώς καλύτερη να προηγείται 08-07 στο πρώτο τεχνικό τάιμ – άουτ. Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε το σετ με την Ανόρθωση να προηγείται με 16-14 και αργότερα 21-17.

Κάπου εκεί ανασυντάχθηκε η ομάδα της Βοϊβοντίνα και κατόρθωσε να μπει στον αγώνα με συνέπεια να πάρει το σετ με 26-28 και με ανατροπή να προηγηθεί με 0-1 στα σετ. Η Ανόρθωσις βρέθηκε πολύ κοντά στο σετ αφού προηγήθηκε με 24-21, αλλά δεν κατόρθωσε να πάρει το χρυσό πόντο.

Φοβερό σασπένς
Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωσις μπήκε ζωηρά και προηγήθηκε με 08-06. Η νεανική ομάδα της Βοϊβοντίνα αντέδρασε προηγήθηκε με 14-16, αλλά η νέα αντίδραση της Ανόρθωσης έφερε νέα ανατροπή με τη «Μεγάλη Κυρία» να προηγείται 21-18. Τελικά, η Ανόρθωσις πήρε το σετ με 25-19 και ισοφάρισε τον αγώνα 1-1.

Τα κρίσιμα σημεία
Στο τρίτο σετ η Βοιβοντίνα μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε 07-08. Οι Σέρβοι φάνηκαν πιο καλοί στις κρίσιμες φάσεις και αφού προηγήθηκαν 18-21 πήρε το σετ με 19-25 και προηγήθηκαν με 1-2 στα σετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Νόβισαντ μπήκαν καλύτερα στο τέταρτο σετ και προηγήθηκαν με 04-08. Οι «κυανόλευκοι» του Αντώνη Παπαδόπουλου ανέβηκαν και μείωσαν στους δυο πόντους 14-16 . O αγώνας έγινε ντέρμπι και οι Σέρβοι είχαν βραχεία κεφαλή 20-21 για να κερδίσουν τελικά με 21-25 και τον αγώνα με 1-3 σετ.

Ανόρθωσις (Αντ. Παπαδόπουλος): Πάντιτς, Φάιφερ, Παναγιωτίδης, Στρουγκάρεβιτς, Κνέζεβιτς, Ροντόλφο – Κοντός Λίμπερο.

Bοιβοντίνα(Ν. Οζμάνακ):Σίμιτς, Στάνκοβιτς, Πρέκοβιτς, Κούγιουντλιτς, Μέχιτς, Ράντοβιτς, Πέκοβιτς Λίμπερο.

Από: volleyball.org.cy

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση