ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
25° Λευκωσία,
02 Ιουλίου, 2022
sport fm - listen live

Μανωλίνα: «Το beach volley να μείνει ψηλά μετά τον covid19»

Παραμένει πιστή στην Εθνική

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου διαθέτει όνομα βαρύ σαν ιστορία. Θυγατέρα γονιών συνυφασμένων με το βόλεϊ, του Αντώνη Κωνσταντίνου και της Ρούλας Κατσαμπή η ίδια συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Η Μανωλίνα άρχισε την καριέρα της στην ΑΕΛ όμως είχε την τύχη να αγωνιστεί στις δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό Πειραιώς. Στην Ελλάδα συνεχίζει να διαπρέπει ενώ τη σεζόν … του κορωνοϊού αγωνίστηκε στη Θέτιδα Βούλας ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε άλλες ομάδες. Η Μανωλίνα κάνει θράύση και στο beach volley και μαζί με την Μαριώτα Αγγελοπούλου θεωρούνται οι «πρέσβειρες» του αθλήματος για την Κύπρο στο εξωτερικό. Η Μανωλίνα που η καραντίνα την βρήκε στην Αθήνα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη www.volleyball.org.cy μιλά για όλα όσα ενδιαφέρουν.

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ είναι το ακόλουθο:

Ερ.: Mανωλίνα πώς περνάς την καραντίνα;

«Η καραντίνα με βρίσκει στην Αθήνα και μέχρι τώρα περνούσα τον χρόνο μου με σειρές, μαγειρική και γυμναστική στο σπίτι. Τώρα που τα πράγματα είναι λίγο πιο χαλαρά προσπαθώ να κάνω την γυμναστική μου εκτός σπιτιού σε συνδυασμό με κάποιες βόλτες στην παραλία ή κολύμπι».

Ερ. Στην Αθήνα γυμνάζεσαι – Άρχισες προπονήσεις;

«Γυμνάζομαι μόνη μου και έχω ξεκινήσει κάποια sessions με personal trainer για να μην χάσω τη φόρμα μου. Οι προπονήσεις όπως φαίνεται θα αργήσουν να ξεκινήσουν».

Ερ. Πού θα σε βρει η νέα σεζόν στη σάλα – Έχεις καταλήξει κάπου;

«Δεν έχω αποφασισει ακομη, είναι νωρίς. Οι ομάδες τώρα σιγά σιγά ξεκίνησαν να κινούνται».

Ερ: H ομάδα Beach Volley της Κύπρου βρίσκεται στο δρόμο διεκδίκησης πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πλέον μετά τον κορωνοϊό, τα δεδομένα αλλάζουν;

«Όλη η πραγματικότητα όπως την ξέραμε αλλάζει, πόσο μάλλον ο αθλητισμός. Παρ όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να κάνουμε ότι περνάει απ το χέρι μας για να παραμείνουμε στην αθλητική μας απόδοση και να παλέψουμε για όσο πιο ψηλά μπορούμε».

«Ο ιός μπορεί να πλήξει τη σάλα»

Ερ: Πιστεύεις ότι το beach volley ή ακόμα η σάλα θα επηρεαστεί λόγω του Covid19;

«Όλοι οι τομεις θα επηρεαστούν όπως και τα 2 αυτα αθλήματα. Ήδη είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν τα τουρνουά για φέτος και αν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στην άμμο αυτό το καλοκαίρι. Ένα νέο κύμα του ιού μπορεί να πλήξει σοβαρά το άθλημα, ειδικότερα τη σάλα που έχει σταθερή σεζόν και κυμαίνεται σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο».

Ερ.: Θα είσαι στη διάθεση της Εθνικής Γυναικών στη Σάλα;

«Νομιζω οτι για φέτος δεν θα υπάρχουν κάποιες διεθνείς διοργανώσεις και αν υπάρξουν θα είναι περιορισμένες. Οπότε θα είμαι πάντοτε σε επικοινωνία και συνεννόηση με την ομοσπονδία μου».

Ερ.: Ένα μήνυμα λόγω της περιπέτειας του Covid19;

«Το μήνυμα που πιστεύω έχουμε πάρει όλοι από αυτή την κατάσταση είναι ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και ότι όλα είναι ρευστά, γι αυτό να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία και να αγαπάμε κάθε μέρα της ζωής μας»!

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Beach Volley: Τελευταία Ενημέρωση