ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλέβουν τις εντυπώσεις οι αδελφές Γιασουμή

Οι αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή κλέβουν τις εντυπώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley που φιλοξενείται στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Οι δίδυμες κέρδισαν την Παρασκευή το πρωί και τις Περουβιανές Sema και Villegas και πλέον πάνε για την πρωτιά του όγδοου ομίλου απέναντι στις Αυστριακές Kiss και Deisl στις 20:00.

Με ανατροπή

Οι παίκτριές μας που είχαν τη συμπαράσταση μικρών φίλων του Beach Volley –μαθητών στο Summer School της Αμεερικανικής Ακαδημίας κέρδισαν τον αγώνα με ανατροπή. Στο πρώτο σετ οι αδελφές Γιασουμή ήταν εκτός ρυθμού χάνοντας με 21-15.
Στο δεύτερο σετ όλα άλλαξαν αφού οι Κύπριες παίκτριες βρήκαν τα πατήματά τους κερδίζοντας με 21-16. Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι – μπρέικ όπου οι Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή ήταν ανώτερες και κέρδισαν με 15-06 κερδίζοντας τον αγώνα με 2-1 σετ.

«Θέλουμε την πρωτιά»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ οι δυο πετοσφαιρίστριες αρχικά ανέφεραν ότι  θέλουν την πρωτιά του ομίλου τους όμως θα συνεχίσουν την πορεία τους προσγειωμένα με στόχο να βλέπουν τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στις Περουβιανές ανέφεραν ότι η εξέλιξη του αγώνα ήταν θέμα ρυθμού. Χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Γιασουμή είπε: «Όταν βρήκαμε τον ρυθμό μας άλλαξε το παιχνίδι».

 

X
X