ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι έκαναν οι ομάδες μας

Διαβάστε τι έγινε στους αγώνες των Κυπριακών ομάδων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley U19 και δείτε Φωτογραφίες.

Κατερίνα Ζακχαίου – Βασιλική Χ’’Κωνστάντα

Με ήττα άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στον Α ‘Ομιλο των γυναικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volley το δίδυμο Κατερίνα Ζακχαίου – Βασιλική Χ’’Κωνστάντα. Οι δυο διεθνείς πετοσφαιρίστριες παρά την προσπάθειά τους έχασαν από το δίδυμο της Τσεχίας Mainxerova – Stochlova με 2-0 σετ.

Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο σετ όταν οι δυο αθλήτριες μας πάλεψαν μέχρι το τέλος ενώ είχαν το πάνω χέρι προηγούμενες με 16-11. Από εκείνο το σημείο οι Τσέχες ανέλαβαν τα ηνία ενώ η τακτική τους απέδωσε αποτέλεσμα. Οι Mainxerova – Stochlova ισοφάρισαν σε 20-20 και κατάφεραν να κερδίσουν το σετ με 22-20 παίρνοντας το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ οι Ζακχαίου – Χ’’Κωνστάντα δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό με συνέπεια οι Τσέχες να ξεφύγουν στο σκορ και να πάρουν το σετ με 21-08 και τη νίκη με 2-0 σετ.

Οι δυο Κύπριες πετοσφαιρίστριες θα ξαναμπούν στο γήπεδο στις 21:00 για να αντιμετωπίσουν τις Ιταλίδες They και Orsi Τoth.

Κυριάκος Παρλάς – Μάριος Στρουγκάρεβιτς.

Οι δυο πετοσφαιριστές έχασαν από τους Αυστραλούς Kitto και Polard με 0-2 σετ και οπισθοχώρησαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό. Ο αγώνας κρίθηκε στην ουσία στον τομέα ψυχολογία. Στο πρώτο σετ οι δυο παίκτες μας είχαν την ευκαιρία να το «καθαρίσουν» και να αποκτήσουν το προβάδισμα στην ψυχολογία.

Οι Παρλάς και Στρουγκάρεβιτς προηγήθηκαν με 17-12 στο πρώτο σετ αλλά ένα «μπλακ – άουτ» έφερε τα πάνω – κάτω στον αγώνα με συνέπεια οι δυο Αυστραλοί να το εκμεταλλευτούν και να ισοφαρίσουν έχοντας καλύτερες επιλογές σε 20-20. Τελικά , τα «καγκουρώ» πήραν το σετ με 25-23 και το προβάδισμα με 1-0.

Στο δεύτερο σετ η ψυχολογία διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο και οι Kitto – Polard επέβαλαν τον ρυθμό τους εκμεταλλευόμενοι και λάθη στην υποδοχή από τους Παρλά – Στρουγκάρεβιτς. Οι Αυστραλοί προηγήθηκαν με 18-11 για να πάρουν τελικά το σετ με 21-16 και τον αγώνα με 2-0.

Επόμενος αντίπαλος των Παρλά και Στρουγκάρεβιτς είναι το δίδυμο από τη Λιθουανία Mazuras και Κnasas στις 20:00.