ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ολυμπιακός πάει να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Σλοβένο Τσέμπουλ!

Ο διεθνής 30χρονος Σλοβένος ακραίος, Κλέμεν Τσέμπουλ, είναι ο νέος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού!

Διατεθειμένος να τα δώσει όλα για να επιστρέψει του χρόνου στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μοιάζει ο Ολυμπιακός, αφού μετά το προχωρημένο ενδιαφέρον για τους Ντράγκαν Τράβιτσα και Τόνσεκ Στερν, θέλει να φέρει στον Πειραιά και τον Σλοβένο ακραίο, Κλέμεν Τσέμπουλ!

Ο 30χρονος διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχει ύψος 2,02 και είναι προσωπική επιλογή του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, με τον οποίο κατέκτησαν παρέα το ασημένιο μετάλλιο στο Eurovolley 2021, όπως και με τους Παγένκ (Ολυμπιακός) και Στάλεκαρ (Παναθηναϊκός).

Με μεγάλη εμπειρία στο σπουδαίο ιταλικό πρωτάθλημα και ένα πέρασμα από την Κίνα, η ποιότητά του είναι αναμφισβήτητη, κάτι που σημαίνει ότι αν τελικά οι «ερυθρόλευκοι» τον κάνουν δικό τους για τον επόμενο χρόνο, θα μιλάμε για τρομερή προσθήκη.

<iframe width="660" height="371" src="https://www.youtube.com/embed/xPxs_ZkrFkE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

A1: Τελευταία Ενημέρωση