ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έμεινε στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντινίδης

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον δικέφαλο του βορρά.

Νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο δικέφαλος του βορρά ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Έλληνα λίμπερο, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την εξέλιξη της καριέρας του.

Η ανακοίνωση

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για τα επόμενα δυο χρόνια με τον αθλητή Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο ύψους 1,88μ. λίμπερο, ο οποίος ήταν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα (2016-17) και το κύπελλο (2018), αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην προσπάθεια του Δικεφάλου για την επιστροφή στην κορυφή και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία».

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κατσαρή και τον κ. Τσαλόπουλο, και γενικά όλη τη διοίκηση, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω κάθε μέρα να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας».

Έχει φορέσει το εθνόσημο στις μικρές εθνικές ομάδες, αγωνιζόταν στην ομάδα της Ορεστιάδας από την περίοδο 2009-10 μέχρι και την σεζόν 2015-16 (εξαίρεση το 2010-11 που φόρεσε τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης). Από τη σεζόν 2016-17 είναι παίκτης του Δικεφάλου, με τον οποίο κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο Ελλάδος.

A1: Τελευταία Ενημέρωση

X