ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Το βόλει δίπλα στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

Δίνει τα έσοδα του αγώνα με τη Βριλήσσια

Κύμα συμπαράστασης έχει σηκωθεί για το μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ ανά το πανελλήνιο, με το τμήμα γυναικείου βόλει της ΑΕΚ να δίνει τις εισπράξεις του αγώνα της με τον ΦΟ Βριλησσίων για τα έξοδα της αποθεραπείας του.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι εισπράξεις του αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον ΦΟ Βριλησσίων το Σάββατο 19 Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας στις 18:45, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη ενός μόλις απειροελάχιστου μέρους θεραπείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι ένα παιδί 18 μηνών που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, μια σπάνια ασθένεια, το κόστος θεραπείας της οποίας είναι υπέρογκο.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε στην τιμή των 5 ευρώ από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) Πέμπτη (16:30-21:00) και Παρασκευή (09:00-21:00), καθώς και την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο.

Παράλληλα οποιοδήποτε άλλο ποσό δωρεάς πέραν της συμβολής με την αγορά του εισιτηρίου, είναι ευπρόσδεκτο και είμαστε εκ των προτέρων όλοι ευγνώμονες».

A1: Τελευταία Ενημέρωση

X