ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Παίκτρια του WNBA έκανε σελίδα GoFundMe για να πληρώνει... πρόστιμα

Σελίδα στο GoFundMe δημιούργησε η Σόφι Κάνιγχαμ ζητώντας τη συνδρομή των fans της για να πληρώσει τα πολλά πρόστιμα που δέχεται από το WNBA.

Η παίκτρια της Indiana Fever, που πέρα από τις ικανότητές της έχει γίνει viral τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση όσο και για το δυναμικό παιχνίδι της, έχει τιμωρηθεί με πρόστιμα για σχόλια που έκανε για τη διαιτησία αλλά και για επεισόδιο με αντίπαλό της την τελευταία σεζόν.

Σύντομα αναμένεται να τιμωρηθεί με νέα «καμπάνα» γιατί κατηγόρησε την διεύθυνση του WNBA για ανικανότητα να διαχειριστεί τη λίγκα και τα συμφέροντά της.

«Αυτή η σελίδα είναι για πλάκα. Για τα πρόστιμα, για φιλανθρωπίες, ή για κανένα... γιότ. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη βοήθειά σας με την εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων μου στο GoFundMe. Παρακαλώ κοινοποιήστε, υποστηρίξτε ή κάντε δωρεά -- κάθε μικρή ενέργεια μετράει. Mπορεί και να διασκεδάσω με αυτά τα λεφτά», ανέφερε η 29χρονη.

Πάντως ξεκαθάρισε πως τρολάρει και δεν κάνει... έρανο. «Χαλαρώστε, παιδιά. Είναι για πλάκα. Έθεσα στόχο τα 10 εκατομμύρια. Δεν υπάρχει περίπτωση να νομίζετε ότι μιλάω σοβαρά», έγραψε σε Tweet.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sophie Cunningham (@sophie_cham)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sophie Cunningham (@sophie_cham)

Καλαθόσφαιρα: Τελευταία Ενημέρωση

X