ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ν. Κωνσταντίνου: «Περιμένουμε 4-5 χιλιάδες σε κάθε παιχνίδι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκ των διοργανωτών του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης». Οι λάτρεις της καλαθόσφαιρας και όχι μόνο, έχουν τη δυνατότητα και φέτος να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Στο πλαίσιο αυτού, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», ο εκ των διοργανωτών του τουρνουά, Νικόλας Κωνσταντίνου.

Οι δηλώσεις του:

Για την έναρξη του τουρνουά: «Είναι ένας πανζουρλισμός εδώ με τους αστέρες που πατήσαν τα παρκέ του Ελευθερία. Γίνεται αυτή την ώρα η προπόνηση του Ερυθρού, μετά του Ολυμπιακού. Αρχίζει το τουρνουά στις 19:00. Ήταν μια δύσκολη μέρα χθες. Υποδεχθήκαμε τρείς ομάδες. Είχαμε κάποιες καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο με την Μακάμπι. Τους ταλαιπωρήσαμε λίγο αλλά φθάσανε αργά το πρωί».

Για την ανταπόκριση: «Έχουν εξαντληθεί εδώ και 20 ημέρες τα VIP εισιτήρια. Η προπώληση έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, είμαστε στα 2 χιλιάδες πακέτα. Δεν ξέρω ακριβώς την προσέλευση αλλά περιμένουμε 4-5 χιλιάδες κόσμο σε κάθε παιχνίδι. Θα ανοίξουν σήμερα και εκδοτήριά στο γήπεδο».

Το σημερινό πρόγραμμα: «Σήμερα στις 19:00 η Μακάμπι αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα. Στις 21:15 ο Ολυμπιακός με την Ζαλγκίρις».

Ο Ολυμπιακός που είναι πόλος έλξης: «Είναι τεράστιο το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό αλλά και η Μακάμπι θα έχει ισχυρή παρουσία στο τουρνουά. Θα υπάρχουν και Λιθουανοί που είναι το πρώτο άθλημα στην χώρα τους».

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση