ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γαβριήλ: «Η προσπάθεια συνεχίζεται μέσα από σκληρή δουλειά και πίστη στο στόχο»

Όλα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Λίνος Γαβριήλ προχώρησε σε μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η οποία αποκαλύπτει την υπερπροσπάθεια που έγινε στους δύο αγώνες με Αυστρία και Μεγάλη Βρετανία, αλλά και προαναγγέλλει την νέα Εθνική ομάδα, καλώντας όλους τους φίλους της καλαθόσφαιρας να μείνουν κοντά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά:

«Στον δρόμο της επιστροφής λοιπόν ,της επιστροφής στα ξένα ,στο δύσκολο δρόμο που συνειδητά διαλέξαμε πολλοί, εκεί που ο κάθε επαγγελματίας γνωρίζει τις δυσκολίες αλλά και τις ελάχιστες ευχάριστες στιγμές που αξίζουν όσο τίποτα .

Σκέφτηκα ότι σε αυτό το ταξίδι ανάμεσα στα χιλιάδες που έκανα για την αγαπημένη πορτοκαλί θέα θα έπρεπε να πω ορισμένα πράγματα που σπάνια το κάνω, για την αγαπημένη μου εθνική ομάδα που μόλις τελείωσε τον κύκλo των αγώνων της για αυτό το παράθυρο της Φιμπα .
Είναι η έκτη μου χρονιά στην ομάδα η δεύτερη σαν πρώτος προπονητής, πολλά αρνητικά πολλά θετικά αποτελέσματα, πολλοί φίλοι αλλά και εχθροί στην πορεία αλλά στο τέλος μένει η χαρά να υπηρετείς την Εθνική δίνοντας όλο σου το είναι.

Αυτή η περίοδος είναι ξεχωριστή για μένα, τους συνεργάτες μου αλλά και τους αθλητές μας γιατί εν μέσω δύσκολων αγώνων πήραμε αποφάσεις για το μέλλον.

Ανάμεσα στις αποφάσεις που πήραμε ήταν ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι αλλά και το να μείνουν εκτός 12αδας στο δεύτερο παιχνίδι οι Άρης Κορωνίδης και Βασίλης Κούνας κάτι που συζητήσαμε μαζί τους σεβόμενοι την τεράστια προσφορά τους στο άθλημα και στην Εθνική ομάδα τα τελευταία 14 τουλάχιστον χρόνια, απόφαση που εμένα προσωπικά με άφησε άυπνο 3 βραδιά γιατί τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία και σεβασμό εδώ και 17 χρόνια περίπου που τους γνωρίζω.

Και οι δυο σίγουρα μπορούν να προσφέρουν ακόμη πολλά αλλά πήραμε την απόφαση μαζί με τα ίδια τα παιδιά που έχουν και άποψη και δυνατή προσωπικότητα κάτι που είναι γνωστό και εκεί φαίνεται το μεγαλείου τους σαν άνθρωποι και αθλητές βάζοντας κάτω το εγώ για τα νέα παιδιά.

Ευχαριστώ όλους όσους μας στήριξαν αλλά και ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους μας διαφώτισαν με τις τεράστιες μπασκετικές τους γνώσεις αυτή την βδομάδα, μάθαμε πολλά, σας ευχαριστούμε.

Η προσπάθεια συνεχίζεται μέσα από σκληρή δουλειά και πίστη στο στόχο, η Εθνική ομάδα θα αποκτήσει ταυτότητα, θα παλεύει όπως πάλεψε και αυτό το διήμερο και όχι μόνο και μέσα το οικογενειακό κλίμα που ξεκινάει από τα αποδυτήρια θα εκπέμπει υγεία εναντία στο ρεύμα».

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, όλους τους πραγματικά σκληρούς εργάτες στην ομοσπονδία και πάνω από όλα τους παίκτες μου που έκαναν υπερπροσπάθεια ενάντια στα μεγαθήρια και έδειξαν ότι μπορούμε να κάνουμε υπό προϋποθέσεις το επόμενο βήμα».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X