ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eurobasket.com: «Εντελώς απίστευτη απόφαση η απομάκρυνση Παπαδοπούλου»

Η αναφορά της ιστοσελίδας στη λήξη της συνεργασίας με την ΚΟΚ

Θέμα και στη γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα ευρωπαϊκού μπάσκετ (eurobasket.com) έγινε η ξαφνική αποχώρηση της Κάλιας Παπαδοπούλου από την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των γυναικών, με έντονη κριτική για αυτή την απόφαση.

«Μια εξαιρετική συνεργασία τερματίστηκε με τον πλέον παράξενο και αναπάντεχο τρόπο», γράφεται στην πρόταξη του κειμένου και συνεχίζει λέγοντας πως «η παίκτρια και προπονήτρια «θρύλος» για το κυπριακό μπάσκετ απομακρύνθηκε από το πόστο της προπονήτριας της ομάδας των γυναικών μετά από μόλις δυο σεζόν.

«Είναι εντελώς απίστευτο αφού όλες οι άλλες ομοσπονδίες κάνουν το ακριβώς αντίθετο, να δίνουν αυτά τα πόστα σε παίκτριες υψηλού επιπέδου. Η Παπαδοπούλου είναι η μόνη παίκτρια που είχε ηγετικό ρόλο παίζοντας σε τρεις διαφορετικές χώρες και ήταν η περηφάνια του νησιού στο άθλημα για τα τελευταία 25 χρόνια», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Γίνεται επίσης λόγος για το γεγονός πως ανέλαβε να χτίσει την ομάδα από τη μηδέν αφού από το 2013 ως το 2017 διακόπηκε η συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες. Έκανε το καλύτερο δυνατό στο διάστημα της παρουσίας της και εκφράζεται η άποψη πως η απόφαση αυτή πρέπει να αλλάξει και αν δεν της προσφερθεί ρόλος από την ΚΟΚ, να το πράξει κάποια άλλη ομοσπονδία.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X