ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Πήρε Παντούρη

Ανακοίνωση από το τμήμα καλαθόσφαιρας της Ανόρθωσης:

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα καλαθόσφαιρας της Ανόρθωσης, που έκανε γνωστό ότι η ομάδα της Αμμοχώστου ήρθε σε συμφωνία με τον Γρηγόρη Παντούρη.

Αναλυτικά:

«Με την εμπειρία και την αξία του Γρηγόρη, στους μεγάλους!

Τα μονοπάτια της μεγάλης κατηγορίας, τα γνωρίζει όσο λίγοι, λόγω της πολυετούς καριέρας του σε αυτήν.

Εμπιστευόμενος το πλάνο της Ανόρθωσης, αν και οι δυνάμεις του, τον βαστούσαν στο ψηλότερο επίπεδο, ήλθε κοντά μας, παρότι η ομάδα μας αγωνιζόταν ακόμα στη Β2` και η συμβολή του ήταν τεράστια, στο να ανέβαινε άμεσα στη Β1` και από εκεί, στην 1η κατηγορία.

Όλα αυτά για το διεθνή άσο της ομάδας μας, το Γρηγόρη Παντούρη και η απόδειξη ότι οι δυνάμεις του, τον βαστάνε ακόμα, είναι η παραμονή του στην Ανόρθωση, τώρα που η ομάδα μας, κάνει τους σχεδιασμούς της για την 1η κατηγορία.

Πολύτιμη θα είναι η παρουσία του για την ομάδα μας και ο ίδιος ο Γρηγόρης Παντούρης, δήλωσε τα παρακάτω:

«Είμαι αρκετά χαρούμενος για δυο λόγους. Ο ένας, είναι επειδή η ομάδα μας επανέρχεται μετά από αρκετά χρόνια εκεί που ανήκει και ο άλλος, είναι γιατί θα είμαι και εγώ, μέρος της προσπάθειας που θα κάνει στην 1η κατηγορία.

Για μένα, η παραμονή στην ομάδα της Ανόρθωσης, σημαίνει και μια αγωνιστική ανανέωση για μένα και αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να βοηθήσω την ομάδα μας, να πραγματοποιήσει τους στόχους της στην 1η κατηγορία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση