ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντωνίου: «Δυο ιστορικές ομάδες, ένας μεγάλος τελικός»

Για τον μεγάλο Τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Β1, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου στις 17:30 στο "Κώστας Παπαέλληνας", μίλησε στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΚ ο τεχνικός της ΑΕΛ, κ. Πέτρος Αντωνίου. Ο προπονητής της ομάδας της Λεμεσού αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δύο πολύ μεγάλες και ιστορικές ομάδες βρίσκονται στον φετινό τελικό, τονίζοντας πως είναι οι καλύτερες στην Β1 Κατηγορία, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο. Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Πρόκειται για δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της Κύπρου. Δύο σωματεία που έχουν κατακτήσει πάρα πολλούς τίτλους στην μεγάλη ιστορία τους και είναι λυπηρό να αγωνίζονται στην Β1. Είναι πολύ παράξενο, να μιλάμε για τις δύο αυτές ιστορικές ομάδες και να αναφερόμαστε πως αγωνίζονται στην Β1.

Το θετικό είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες και γίνονται σωστά βήματα για την επιστροφή τους στην Α' Κατηγορία. Έχουν και οι δύο ομάδες καλές υποδομές και καλό υλικό. Ελπίζω και οι δύο ομάδες του χρόνου να αγωνίζονται στην Α' Κατηγορία. Το κυπριακό μπάσκετ χρειάζεται και τον Αχιλλέα Καϊμακλίου και την ΑΕΛ.

Όσο αφορά τον τελικό θέλω να πω πως θα αγωνιστούν οι δύο καλύτερες ομάδες της Β1, οι οποίες πιστεύω πως θα διεκδικήσουν και το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν προγνωστικά για το παιχνίδι. Ελπίζω να δούμε ένα πολύ καλό αγώνα, να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει τον τίτλο. Εύχομαι να δούμε ένα γήπεδο γεμάτο, με κόσμο και από τις δύο ομάδες αλλά και από όλους τους φιλάθλους της καλαθόσφαιρας στην Κύπρο, και ο τελικός να είναι μία πραγματική γιορτή για το μπάσκετ».

 

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση