ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έρχονται Κύπρο με τ’ αστέρια τους για το υπερθέαμα / Εισιτήρια τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Σπουδαίες ομάδες, μεγάλοι αθλητές, κορυφαίοι προπονητές, έκλεισαν ραντεβού για το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία»

Ένα περίπου δεκαήμερο πριν την έναρξη της Ευρωλίγκα, αλλά και των άλλων μεγάλων καλαθοσφαιρικών διοργανώσεων στην Ευρώπη, η Κύπρος θα φιλοξενήσει και φέτος το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Σπουδαίες ομάδες, μεγάλοι αθλητές, κορυφαίοι προπονητές, έκλεισαν ραντεβού για το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» για ένα διήμερο γεμάτο δράση και θέαμα. Η συμμετοχή του Ολυμπιακού Πειραιώς, με το Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο και στη σύνθεση τους τον Βεζένκοφ και τους άλλους αστέρες, καθώς επίσης και του Βασίλη Σπανούλη σαν προπονητής του Περιστερίου, αποτελούν πόλο έλξης για τον κόσμο, όπως φαίνεται και μέσα από το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που προκύπτει από την προπώληση των εισιτηρίων. Επίσης το ενδιαφέρον γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, λόγω της ποιότητας και των άλλων δύο ομάδων που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, του πρωταθλητή Σερβίας Ερυθρού Αστέρα και της πρωταθλήτριας Ισραήλ Χάποελ Χολόν.

Οι ομάδες θα έρθουν στην Κύπρο με όλα τους τ’ αστέρια με τους προπονητές τους να έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα και να ετοιμάσουν κατάλληλα τα πλάνα τους για την έναρξη μιας απαιτητικής χρονιάς.

Σημαντικό στοιχείο που έκανε το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης» να καθιερωθεί σαν ένα από τα σημαντικότερα που γίνονται στην Ευρώπη πριν την έναρξη της χρονιάς, είναι η παρουσία του κόσμου, καθώς οι ομάδες αυτού του επιπέδου, δείχνουν προτίμηση σε διοργανώσεις που υπάρχει κοινό στις κερκίδες για να προσαρμόζονται όσο το δυνατόν καλύτερα σε συνθήκες επίσημων υποχρεώσεων. Τα προηγούμενα τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», σημείωσαν τεράστια επιτυχία σε αυτό τον τομέα, ενώ οι ενδείξεις είναι θετικότατες πως και αυτή τη φορά θα συμβεί κάτι ανάλογο.

Τα πακέτα εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμα online στο SoldOut Tickets, σε πολύ προσιτές

τιμές που δίνουν τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να δώσει το παρόν του στο γήπεδο και να

απολαύσει θέαμα ψηλού επιπέδου.

Το πακέτο και για τους τέσσερις αγώνες του τουρνουά, θα διατίθεται προς €30 για ενήλικες

και €20 για μαθητές και φοιτητές. Στα €80 έχει καθοριστεί η τιμή για το οικογενειακό

πακέτο (2 ενήλικες & 2 παιδιά). Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα VIP εισιτήρια με καρέκλα μέσα στο γήπεδο, για να παρακολουθήσετε από ακόμα πιο κοντά μεγάλες καλαθοσφαιρικές

προσωπικότητες. Η τιμή για θέση στο γήπεδο έχει καθοριστεί στα 100€ για όλους τους

αγώνες που θα διεξαχθούν το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου.

Για να κλείσετε θέση στην κερκίδα και να απολαύσετε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που

θα γίνει στην Κύπρο, με ένα κλικ μπείτε στο SoldOut Tickets. Διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν επίσης σε όλα τα καταστήματα Stephanis Παγκύπρια, ενώ πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στο τηλέφωνο 70003222.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση