ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διαθέσιμα και ημερήσια εισιτήρια για το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Οι αγώνες θα γίνουν Παρασκευή και Σάββατο στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία»

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στην Κύπρο πλησιάζει, με τις ομάδες να φτάνουν σήμερα στο νησί μας για το διεθνές τουρνουά καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού Πειραιώς, αποτελεί πόλο έλξης για τις χιλιάδες των φίλων του στην Κύπρο, ενώ η κάθοδος και άλλων σπουδαίων ομάδων όπως ο Ερυθρός Αστέρας, η Χάποελ Χολόν και το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, δημιουργούν γενικότερο ενδιαφέρον στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου.

Οι αγώνες θα γίνουν Παρασκευή και Σάββατο στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία και πέραν από τα πακέτα εισιτηρίων που συνεχίζουν να διατίθενται στο Soldoutticketbox, σε όλα τα καταστήματα Stephanis Παγκύπρια, σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στους Συνδέσμους Φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς Παγκύπρια, οι διοργανωτές έκαναν τις απαραίτητες διευθετήσεις, ούτως ώστε να διατεθούν και ημερήσια εισιτήρια για τους αγώνες του τουρνουά.

Τα ημερήσια εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του γηπέδου τις μέρες των αγώνων, προς 20 Ευρώ τα κανονικά εισιτήριο και 15 τα μαθητικά.

Πληροφορίες στο 70003222

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση