ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι έφτασε η Σοφία Θεολόγου στο βραβείο MVP

Η βελτίωση δεν σταματά ποτέ

Η Σοφία Θεολόγου κατέκτησε δικαίως το βραβείο της MVP της σεζόν, από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καλαθοσφαιριστών. Όχι μόνο γιατί βοήθησε την ομάδα της στην κατάκτηση του τρεμπλ, αλλά γιατί απέδειξε πως η βελτίωση μίας καλαθοσφαιρίστριας δεν σταματάει ποτέ!

Τι εννοούμε με αυτό; Η Θεολόγου είναι μια καλαθοσφαιρίστρια που δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Ας μην ξεχνάμε πως έχει πανηγυρίσει πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, πέρα των τεσσάρων πρωταθλημάτων στην Κύπρο με τον Κεραυνό!

Παρόλα αυτά, έβαλε ώρες προπόνησης και «έφτιαξε» μακρινό σουτ, το οποίο χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, βελτιώνοντας τον τρόπο του παιχνιδιού της. Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας, δοκίμαζε το χέρι της και έξω από τη γραμμή των 6.75.

Τι καλύτερο για έναν προπονητή να έχει μια σέντερ στην ομάδα του που να σουτάρει και τρίποντα; Η Θεολόγου όχι απλά σούταρε, αλλά είχε εξαιρετικό ποσοστό ευστοχίας στο 37%. Μάλιστα στον πρώτο τελικό με την ΑΕΛ, είχε 2/3 τρίποντα, που σε συνδυασμό με τα 8/14 δίποντα, έφτασε στους 23 πόντους συνολικά, το οποίο ήταν και το προσωπικό ρεκόρ της σεζόν που ολοκληρώθηκε…

Α.Κ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X