ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Συγχαίρει τα κορίτσια για το νταμπλ

Με ανακοίνωσή της, η Ανόρθωση συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας που μετά το κύπελλο κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Ιστορία συνεχίζει να γράφει η γυναικεία ομάδα του Τμήματος Καλαθόσφαιρας, η οποία μετά το Κύπελλο, κατέκτησε χθες βράδυ και το Πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας έτσι το “double”! Προστίθεται έτσι ακόμα ένας τίτλος στην πλούσια ιστορία του Συλλόγου μας, και η Ανόρθωσις της Αμμοχώστου κατακτά την κορυφή σε ένα ακόμα άθλημα!

Στον 4ο τελικό της σειράς, η Ανόρθωσις κέρδισε την ΑΕΛ με 72-77, έκανε το 3-1 στις νίκες και το πρώτο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Γυναικών είναι γεγονός, μόλις στον δεύτερο χρόνο παρουσίας της γυναικείας ομάδας στις διοργανώσεις της ΚΟΚ!

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου αποτελεί το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε το 2015, με την επανασύσταση του Τμήματος Καλαθόσφαιρας από τον κ. Αντώνη Μικελλίδη και τους συνεργάτες του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, εκφράζει ολόψυχα τα συγχαρητήρια του σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης και ιστορικής επιτυχίας και ευχόμαστε να είναι το εφαλτήριο για μια λαμπρή πορεία του Τμήματος Καλαθόσφαιρας, γεμάτη με επιτυχίες και κατακτήσεις.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση