ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πρόεδρος για το γυναικείο

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Λούης Δημητρίου, μίλησε στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΚ, μετά την ολοκλήρωση του πέμπτου και τελευταίου τελικού του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, ανάμεσα στον Κεραυνό και την ΑΕΛ.

Για τους Τελικούς του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κεραυνού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, μετά από το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ. Είναι μία ομάδα που απέδειξε φέτος ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα.  Συγχαρητήρια και στην ομάδα της ΑΕΛ που ήταν ένας πανάξιος αντίπαλος. Όλοι οι τελικοί που είδαμε ήταν εξαιρετικοί, με τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν πως δεν ήταν τυχαία στους τελικούς. Είναι οι δύο πιο ποιοτικές ομάδες στην γυναικεία καλαθόσφαιρα, και το πρωτάθλημα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όλα τα κορίτσια έδωσαν τα πάντα μέσα στο παρκέ και μπράβο τους. Άλλωστε το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της Εθνικής Γυναικών απαρτίζεται από καλαθοσφαιρίστριες των δύο ομάδων, και αυτό κάτι σημαίνει. Ξανά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλαν».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής και μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια παρακολούθησε τον αγώνα και υποστήριξε την ομάδα του. Ήτανε πολύ όμορφη η εικόνα που είδαμε. Όλος ο κόσμος παρέμεινε στο γήπεδο με την λήξη του αγώνα και χειροκρότησε πολύ ζεστά τόσο τους νικητές, αλλά και τους ηττημένους, σε μία όμορφη εικόνα για την κυπριακή καλαθόσφαιρα».

Για το γυναικείο μπάσκετ:

«Η ΚΟΚ στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει την γυναικεία καλαθόσφαιρα. Είδαμε ανταγωνιστικούς αγώνες με αρκετό κόσμο και φέτος στους τελικούς, αλλά και σε παιχνίδια στην κανονική διάρκεια. Οι κοπέλες απέδειξαν πως έχουν τρομερό ταλέντο. Από όλες τις ομάδες. Και φυσικά από τις Εθνικές ομάδες που είχαμε τα τελευταία χρόνια φάνηκε πως υπάρχουν πολύ καλές νεαρές καλαθοσφαιρίστριες, που θα αποτελέσουν το μέλλον του Πρωταθλήματος Γυναικών και φυσικά της Εθνικής Γυναικών».

Για την Κάλια Παπαδοπούλου:

«Πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων Κύπριων καλαθοσφαιριστριών όλων των εποχών. Έχει γράψει το όνομα της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του κυπριακού μπάσκετ, με όλα τα τρόπαια που κατάκτησε και με την λαμπρή της πορεία. Πλέον ξεκινάει και για την ίδια μία νέα σελίδα στην καριέρα της, αφού είναι η νέα Ομοσπονδιακή Τεχνικός στην Εθνική Γυναικών. Η ίδια απέδειξε καθ’ όλη της την πορεία στον χώρο πως είναι νικήτρια και είμαστε σίγουροι πως το ίδιο θα πράξει και στην Εθνική. Την ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει τόσα χρόνια στα Κυπριακά γήπεδα. Πλέον ο στόχος μας είναι να έρθουμε πίσω από το Σαν Μαρίνο που θα γίνουν οι ΑΜΚΕ, με μετάλλιο».

Ιστοσελίδα ΚΟΚ

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση