ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφή: «Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΚ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΚ, Ανδρέας Χριστοφή.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το φάιναλ φορ στο κύπελλο καλαθόσφαιρας: «Την Κυριακή θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και την Τρίτη ο μεγάλος τελικός. Οι τρεις αγώνες θα γίνουν στο Ελευθερία. Την Κυριακή στις 15:30 η Ανόρθωση με τον Απόλλωνα και στις 19:00 η ΑΕΚ με τον Κεραυνό. Αναμένουμε δύο πολύ δυνατούς αγώνες. Η προπώληση έχει ξεκινήσει online, θα υπάρχουν εισιτήρια στο Ελευθερία την Κυριακή ενώ ο κόσμος θα μπορεί να βγάλει και κάρτα φιλάθλου».

Για το πόσα εισιτήρια θα έχει η κάθε ομάδα αλλά και τις τιμές που έχουν καθοριστεί: «Η κάθε ομάδα θα έχει 1000 εισιτήρια. Είναι δέκα ευρώ το κανονικό, πέντε ευρώ από ηλικίες εφτά μέχρι δεκατριών ετών, ενώ το παιδικό εισιτήριο θα είναι δωρεάν».

Για την παρουσία του Κεραυνού, της ΑΕΚ, της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα στο φάιναλ φορ: «Οι τέσσερις αυτές ομάδες έδειξαν ότι μπορούν να βρεθούν στον τελικό άρα περιμένουμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια όπως φυσικά αυτό περιμένουμε και στον τελικό».

Για τον λόγο που θα γίνουν οι ημιτελικοί Κυριακή και ο τελικός στην Τρίτη: «Στο φάιναλ φορ υπάρχει μία μέρα ξεκούρασης για αυτό και θα γίνουν οι ημιτελικοί Κυριακή και ο τελικός Τρίτη».

Για το πόσο κόσμο περιμένουν την Κυριακή αλλά και την γενική προσέλευση τα τελευταία χρόνια: «Για την Κυριακή περιμένουμε αρκετό κόσμο. Πάει πολύ καλά η προπώληση και θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Γενικά τα τελευταία χρόνια είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του κόσμου σε αγώνες καλαθόσφαιρας. Πρόσφατα παραδείγματα απέδειξαν ότι το κοινό της Κύπρου παρακολουθεί περισσότερο μπάσκετ».

Για την κατάσταση στα σωματεία της καλαθόσφαιρας στην Κύπρο: «Σε κάποια σωματεία μπορεί να δημιουργούνται προβλήματα αλλά μπορούν να τα διαχειριστούν. Τα σωματεία της Μπάσκετ Λιγκ και γενικά όλα τα σωματεία κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση